RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Prince of Persia: The Forgotten Sands [Reg...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Prince of Persia: The Forgotten Sands [Region Free / ENG]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Action / 3D / 3rd Person / Adventure
Розробник: Ubisoft Entertainment
Видавництво: Ubisoft
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: iXtreme 6-а хвиля (iXtreme 1.61 ==> під iXtreme 1.2-1.6 треба патч!)
Мова інтерфейсу:

Тип перекладу: немає



Опис:

Prince of Persia: The Forgotten Sands - це чергова глава полюбилася фанатам всесвіту Sands of Time. Нова частина пригод Принца повертає нас в ранню ігрову всесвіт. Події тут відбуваються під часовий проміжок між діями ігор Prince of Persia: The Sands of Time і Prince of Persia: Warrior Within.
Незмінно безіменний Принц здійснює подорож до королівства свого брата і знаходить його злегка ... захопленим. Якісь злі сили вже встигли погосподарювати в цій державі, але ще не забратися геть, даючи можливість нашому герою як слід випробувати гостроту своєї шаблі. А ось що це за загарбники і як пов'язане їхнє раптова поява зі злощасними Пісками Часу, - це і належить з'ясувати гравцям. В ім'я порятунку королівства від повного знищення Принц вирішується застосувати стародавні магічні сили Піску!
Гра повертається до старої трилогії не тільки сюжетом, а й геймплеєм: видовищні бої проти численних супротивників знову у дії. Проте попередня частина про Принца теж зробила свій внесок у новий вигляд саги. Розробники підготували складні для проходження рівні, які стануть для Принца справжнім гімнастичним залом.

Додатково:

- Продовження видатного екшна про Принца Персії.
- Відправся в пригоду разом з героєм і випробуй силу Піску!
- Оригінальна бойова система з розвиненою акробатикою.
- Нові можливості використання п'ятого виміру (часу).
- Графічне виконання найвищої якості.

[spoiler="Скріншоти:"]




[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Prince of Persia: The Forgotten Sands [Region Free / ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Prince of Persia: The Forgotten Sands [Region Free / ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS