RSS
 

FreeRelease » Файли » PlayStation 2» Prince of Persia Warrior Within [RUS] [NTS...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Prince of Persia Warrior Within [RUS] [NTSC] [PS2] (2004)

 


Рік випуску:
2004
Жанр: Action
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Ubisoft
Мультиплеєр: немає
Регіон: NTSC
Носій: DVD5
Вік: 17 +
Мова інтерфейсу: російська


Опис: Історія гри починається через кілька років після закінчення подій першої частини. "Повернувшись до рідного Вавілона, Принц виявляє, що за ним полює надприродне створення Dahaka - перевтілення самої Долі, спрагле лише одного: швидкої смерті того, хто його потривожив. Принц забув, що під час порятунку палацу султана, йому ненароком вдалося прорвати єдине Полотно Часу , викликавши тим самим в наш світ пришестя жахливого демона ...
Наш герой зважується на самий розпачливий крок - подорож в минуле. Потрібно запобігти появі Пісків Часу, щоб відновити колишній баланс сил ... "
Принц подорослішав, перетворившись на похмурого холоднокровного вбивцю: з часом він відточив свої бойові навики до досконалості, але і його серце стало таким же холодним, як дихання Dahaka. Графічно проект так само бездоганний, як і оригінал. Додалося безліч барвистих спецефектів, передавальних динаміку гри у всій красі.

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Prince of Persia Warrior Within [RUS] [NTSC] [PS2] (2004) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Prince of Persia Warrior Within [RUS] [NTSC] [PS2] (2004), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS