RSS
 

FreeRelease » Файли » Мультфільми» Рапунцель: Запутанная история / Рапунцель:...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Рапунцель: Запутанная история / Рапунцель: Заплутана історія [HDrip](2010)

 


Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: мультфільм, мюзикл, фентезі, мелодрама, комедія, сімейний
Тривалість: 1:30:42
Переклад: Професійний (повне дублювання) [звук з TS]

Режисер: Натан Грено, Байрон Ховард

У ролях: Менді Мур, Захарі Лева, Донна Мерфі, Рон Перлман, М. К. Гейні, Джефрі Тембор, Бред Геррет, Пол Ф. Томпкінс, Річард Кіл, Делані Роуз Стейн

Опис: Чарівний розбійник Флінн подорожує по життю з легкістю, лише тому, що він гарний, балакучий і фартовим. І здавалося, фортуна завжди на його боці, поки одного разу він не вибирає високу вежу в густій хащі лісу в якості «спокійного» притулку. Флінн виявляється зв'язаним по руках і ногах юною красунею по імені Рапунцель. Якщо ви думаєте, що найцікавіше в ній - це 21 метр чарівних золотистих волосся, то ви помиляєтеся! Замкнута в башті і відчайдушно шукає пригод, Рапунцель вирішує використовувати Флінна в якості квитка у великий світ. Спочатку комічне викрадення, потім безневинний шантаж - і ось наші герої на волі. Разом з головними героями в авантюрне подорож вирушать бравий кінь-шукач Максимус, ручний хамелеон і зграя навіжених розбійників.


Якість: HDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: 720x416 (1.73:1), 23.976 fps, XviD MPEG-4 ~ 1751 kbps avg, 0.24 bit / pixel
Аудіо: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 2 / 0 (L, R) ch, ~ 192 kbps


[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Рапунцель: Запутанная история / Рапунцель: Заплутана історія [HDrip](2010) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Рапунцель: Запутанная история / Рапунцель: Заплутана історія [HDrip](2010), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS