RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Real Warfare 1242 (2010) [L][ENG][1C Publi...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Real Warfare 1242 (2010) [L][ENG][1C Publishing]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Стратегія
Розробник: Unicorn Games Studio
Видавництво: 1C Publishing
Мультиплеєр: присутній
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:

Мінімальні вимоги:
Проц: Pentium 4/Athlon XP 2.4 ГГц,
ОЗУ: 1 Гб пам'яті
Відеокарта: 256 Мб пам'яті
Вінч: 3 Гб місця на HDD

Рекомендовані вимоги:

Проц: Core 2 Duo / Athlon X2 2 ГГц
ОЗУ: 2 Гб пам'яті
Відеокарта: 512 Мб пам'яті
Вінч: 3 Гб місця на HDD

Опис: Від авторів «XIII Століття» нерозумно було чекати чогось принципово нового - навіть дію нового проекту розгортається в той же час. Однак деякі відмінності все ж мають бути. Так, сюжет зі зрозумілих причин розповість виключно про подвиги Олександра Невського - легендарного князя, який не зазнав ні єдиної поразки в боях. Повторити його подвиги випаде честь і вам - розробники дадуть можливість гравцям взяти безпосередню участь у Невській битві, Льодове побоїще і багатьох інших відомих баталіях.

Розробники обіцяють нам унікальну бойову систему, яка не тільки змусить вас по максимуму використовувати свої стратегічні таланти, але і враховувати «психологічні» особливості кожного бійця. Unicorn Games запевняє, що кожен з 170-и типів представлених юнітів і навіть солдати одного загону по-різному реагують на ті чи інші ситуації. Хтось при масованій атаці противника захоче піти і змінити підштаники, а хтось навпаки - отримає приплив бадьорості і бажання крушити і вбивати.

[spoiler="Особливості Гри:"]
- Княжий престол. Одиночна кампанія з восьми історичних битв, серед яких Невська битва і Льодове побоїще.
-  Унікальна бойова система, що враховує декілька десятків різних факторів: кожен з 170 юнітів і навіть окремі вояки по-різному реагують на події в ході битви.
- Персональні облікові записи та рейтинги гравців, 55 карт і різні режими багатокористувацьких баталій, а також генератор для створення власних битв.
- Історична справедливість. Достовірна реконструкція ландшафтів битв  дозволяють продемонструвати грандіозні батальні сцени за участю до 32 тисяч ратників.
[/spoiler]
[spoiler="Video"]


[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Real Warfare 1242 (2010) [L][ENG][1C Publishing] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Real Warfare 1242 (2010) [L][ENG][1C Publishing], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS