RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Rock Band The Beatles XBOX360-GLoBAL...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Rock Band The Beatles XBOX360-GLoBAL

 


Platform...: Xbox360 / PAL-rf
Company....: Harmonix
Packager...: That dude down in wallmart
Genre......: Entertainment
Disks......: 1 dvd  
ReleaseDate: September 03-2009
Players....: at least 1  
Format.....: .iso
NetSupport.: yes
Supplier...: Yes
Languages..: .uk


Опис:

Сюжетний режим The Beatles: Rock Band пропонує залицяльникам інтерактивну подорож по етапах кар'єри The Beatles. Період з 1963 по 1966 представляє гастрольний етап становлення The Beatles. 1966-1969 років були проведені в студії. Концертні майданчики, репертуар, одяг і інструменти музикантів мінятимуться, відображаючи розвиток творчості групи і її дорогу до вершин слави.

Гра почнеться з моменту появи групи в клубі Ліверпуля The Cavern Club. Гравцям належить зробити подорож через Атлантику і взяти участь в незабутній телепрограмі The Ed Sullivan Show в 1964 році, в аншлаговом концерті на нью-йоркському Shea Stadium в 1965 і завершити гастролі в токійському Budokan - в 1966. Потім послідують роки, які The Beatles провели в легендарній Studio 2 на Abbey Road Studios. Цей період надихнув розробників гри на створення відеозарисовок, що отримали назву Dreamscapes. Вони перенесуть гравців в уявний світ музичної творчості The Beatles, змінний з кожним роком існування групи. Гра проїде за The Beatles аж до завершального виступу, що відбувся в 1969 році на даху Apple Corps Headquarters.

Для диска з грою було відібрано 45 пісень The Beatles. Шахраюй Мартін (Giles Martin), со-продюсер інноваційного альбому LOVE, а також творчий продюсер і менеджер по музичному супроводу The Beatles: Rock Band, повідомляє назви деяких з них: «I Saw Her Standing There», «I Want To Hold Your Hand», «I Feel Fine», «Taxman», «Day Tripper», «Back In The USSR», «I Am The Walrus», «Octopus’s Garden», «Here Comes The Sun» і «Get Back». Також до гри увійдуть ще 15 композицій, що представляють різні етапи музичної кар'єри The Beatles, - від Can’t Buy Me Love і Paperback Writer до With A Little Help From My Friends і Yellow Submarine:

    * Twist And Shout / Cavern Club
    * Do You Want To Know A Secret / Cavern Club
    * Can't Buy Me Love / Ed Sullivan Theater
    * I Wanna Ве Your Man / Ed Sullivan Theater
    * Eight Days A Week / Shea Stadium
    * Paperback Writer / Budokan
    * And Your Bird Can Sing / Budokan
    * Yellow Submarine / Abbey Road Dreamscape
    * Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band* / Abbey Road Dreamscape
    * With а Little Help from My Friends* / Abbey Road Dreamscape
    * Within You Without You / Tomorrow Never Knows / Abbey Road Dreamscape
    * Revolution / Abbey Road Dreamscape
    * Birthday / Abbey Road Dreamscape
    * Dig A Pony / Rooftop Concert
    * I've Got A Feeling / Rooftop Concert

Окрім цього, повний альбом Abbey Road і інші пісні The Beatles поступлять в продаж у вигляді завантажуваних оновлень.

На додаток до можливості вибрати для гри звичайну або бас-гітару, а також ударну установку, The Beatles: Rock Band вперше представляє вокальні партії відразу для трьох учасників групи, що дозволить гравцям відтворити неймовірний стиль виконання The Beatles. Залицяльники The Beatles також будуть раді почути раніше неопубліковані записи розмов Джона, Пола, Джорджа і Рінго, зроблених під час роботи над альбомом Abbey Road більше сорока років тому.


[spoiler="Скріншоти"]


Screenshot of Rock Band: The Beatles (XBOX360)

[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Rock Band The Beatles XBOX360-GLoBAL або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Rock Band The Beatles XBOX360-GLoBAL, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS