RSS
 

FreeRelease » Файли » Розважальні телепередачі і шоу» Інтерни / 4 сезон (5 серія з??) (65 серія ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Інтерни / 4 сезон (5 серія з??) (65 серія з??)[2011 р.,SATRip]

 


Рік випуску: 2011
Країна: Росія, ТНТ
Жанр: Комедійний телесеріал (ситком)
Тривалість: серія ~ 00:24:55
Переклад: Оригінал
Режисер: Максим Пежемский

Увага! Роздача ведеться шляхом додавання нових серій

У ролях: Іван Охлобистін, Вадим Демчог, Світлана Каминіна, Олександр Ільїн мол., Христина Асмус, Ілля Глинники, Дмитро Шаракоіс
picpicpicpic picpicpic

Опис: «Інтерни» - перший в Росії медичний ситком від телеканалу ТНТ. Відмінне почуття гумору медиків увійшло до анекдотів. Тепер люди в білих халатах жартувати на телеканалі ТНТ. Кожна людина телеглядач ТНТ дізнається, про що говорять лікарі, коли їх не бачать пацієнти. Звичайна російська лікарня, куди прийшли на стажування молоді медичні фахівці - інтерни. Один - «ботанік» і зубрила, боїться крові і вважає себе самим розумним. Другий - хлопчик-мажор, який потрапив до лікарні по блату як син головного лікаря. Третій встиг попрацювати на «швидкій», і йому - все пофігу! Четвертий - взагалі дівчина, жаліслива і наївна. Ця компанія потрапила під нагляд завідуючого терапевтичним відділенням Андрія Євгеновича Бикова-досвідченого лікаря і не менш досвідченого приколіста.

Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: MP3
Відео: 720x400, 25 fps, XviD MPEG-4 1550 kbps, 0.224 bit / pixel;
Відео: 64-65 серії-704X400, (1.76:1) 25fps, 1530kbps avg, 0.22bit/pixel;
Аудіо: 48.0 KHz, MPEG Layer 3, 2 ch, 128.00 kbps

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Інтерни / 4 сезон (5 серія з??) (65 серія з??)[2011 р.,SATRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Інтерни / 4 сезон (5 серія з??) (65 серія з??)[2011 р.,SATRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS