RSS
 

FreeRelease » Файли » Розважальні телепередачі і шоу» Нова Наша Russia [05x20] (2011) SATRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Нова Наша Russia [05x20] (2011) SATRip

 


Інформація про фільм

Назва: Нова Наша RUSSIA
Рік виходу: 2011
Жанр: Комедія , шоу
Режисер: Петро Буслов
У ролях: Сергій Свєтлаков, Михайло Галустян

Про фільм: Ми великі люди з великої країни! Тільки наша країна настільки демократична, що вибори мера столиці можна подивитися в прямому ефірі. Тільки ми живемо в країні, що омивається дванадцятьма морями і океанами трьома, але їздимо відпочивати в Туреччину. Вам ще не соромно за ваш відпустку? Ми це виправимо! Гості із сонячного Нижнього Тагілу і інші поки невідомі герої мегапопулярного скетчкому - найкращий подарунок, який глядачі знайдуть на Новий рік в ефірі ТНТ.

Країна: Росія
Тривалість: 00:22:35
Переклад: не потрібен

Файл
Кодек: DivX
Якість: WEBRip
Відео: DivX, 720x400, 1650 kbit / s
Звук: MP3, 2 ch, 128 kbps

[spoiler="Скріншоти"]
Нова Наша Russia [05x20] (2011) WEBRip
Нова Наша Russia [05x20] (2011) WEBRip

Нова Наша Russia [05x20] (2011) WEBRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Нова Наша Russia [05x20] (2011) SATRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Нова Наша Russia [05x20] (2011) SATRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS