RSS
 

FreeRelease » Файли » Розважальні телепередачі і шоу» Світ у позитиві / The world in positive [2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Світ у позитиві / The world in positive [2011]

 


Світ у позитиві / The world in positive
Рік випуску: 2011
Країна: Україні
Жанр: Гумор, Фото, Комедія, Музика, Тварини, Люди, Діти
Тривалість: 76 хвилин
Переклад: Не потрібно
Автор: Аріф Рзаєв
Опис: Ласкаво просимо в Світ у позитиві, ви побачите 20 частин відео з смішними фотографіями, які були відібрані з усього інтернету і були зроблені у фото відео реліз, наше відео не залишить вас без різними і ми піднімемо вам настрою, приємного вам перегляду.

Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: MPEG Audio
Відео: XviD, 640х480, 178 Кбіт / сек, MPEG-4 Visual
Аудіо: MPEG Audio, Stereo, 128 Кбіт / сек, 2 канали
Файл був перелазить, прохання сідів перекачати

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Світ у позитиві / The world in positive [2011] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Світ у позитиві / The world in positive [2011], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS