RSS
 

FreeRelease » Файли » QUEST» Шерлок Холмс и Собака Баскервилей [RUS, L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Шерлок Холмс и Собака Баскервилей [RUS, L] PC

 


Назва:
Шерлок Холмс і Собака Баскервілів
Рік виходу: 2011
Розробник: Новий Диск
Видавництво: Новий Диск
Жанр: Квест, Пошук предметів
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: російська
Пігулка: Не потрібна

Системні вимоги:

√ ОС: Microsoft ® Windows ® XP / Vista / 7
√ Процесор Pentium ® III 1,13 ГГц або аналогічний Athlon ® XP
√ 512 МБ оперативної пам'яті
√ 500 МБ вільного місця на жорсткому диску
√ 3D-відеоадаптер з пам'яттю 64 МБ, сумісний з DirectX ® 9.0с (NVIDIA ® GeForce ™ 3 Ti200 або ATI ® Radeon ™ 8500)
√ Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0с
√ DirectX ® 9.0с

Опис: У глибинах англійських боліт знайдеться місце не тільки руїн стародавніх жител, а й жахливому проклятью. Здається, що злий рок переслідує всіх спадкоємців старовинного роду Баскервілів. Чи зможе легендарний Шерлок Холмс позбавити молодого баронета, сера Генрі, від жахливої долі, що спіткала його предків? Візьміть участь у розслідуванні і допоможіть знаменитому детективові розкрити це неймовірно небезпечна і заплутана справа! Незважаючи на те, що гра створена за мотивами детективної повісті Артура Конан Дойля, тут знайдеться місце і містику, і дивним подіям, і навіть похмурим легендам і переказам минулих століть. Вам доведеться вступити в протистояння з силами, здібності яких куди вище від людських, і здобути над ними перемогу за допомогою дедуктивного методу та пошуку доказів, ретельно прихованих від сторонніх очей.

Особливості гри:
• Стати героєм гри за мотивами одного з кращих детективів
• Відшукайте цінні докази на десятках вражаючих локацій
• Розгадайте всі секрети і таємниці величезного Баськервіль-холу
• Дізнатися, що ховається у віддалених куточках Грімпенской трясовини

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Шерлок Холмс и Собака Баскервилей [RUS, L] PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Шерлок Холмс и Собака Баскервилей [RUS, L] PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS