RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Sid Meier's Civilization 5 (2010/ENG) ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Sid Meier's Civilization 5 (2010/ENG) [L] + Repack

 


Рік виходу: 2010
Жанр: Strategy (Turn-based / Grand strategy) / 3d
Розробник: Firaxis Games
Видавництво: 2k Games
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка: Відсутня

Опис: У Sid Meier’s Civilization V реалізована абсолютно нова система бою, глибша система дипломатичних стосунків у поєднанні з безліччю нововведень. У новій частині популярної стратегії карта розбита не на квадратики, як було в попередніх частинах серії, а на шестикутники. Це дає можливість гравцям продумувати глибші тактики протистояння супротивникам і створювати красивіші ландшафти. Civilization V побудована на абсолютно новому движку, який допоможе гравцям повністю зануритися в атмосферу гри. Дипломатичне спілкування тепер відбувається не у вікні, а в повноекранному режимі і супроводиться повними анімаціями персонажів, які спілкуються на рідних мовах. Для тих гравців, які вважають за краще відразу бити, а потім говорити, передбачена покращувана система ведення бойових дій. Вона дозволяє проводити удари по території супротивника з відстані.

Системні вимоги:
> Операційна система: Microsoft® Windows® XP / Windows® Vista / Windows® 7
> Процесор: Intel Core 2 Duo 2.8 Ghz or AMD Athlon X2 Dual-core 5200+
> Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 1 Гб (Windows Vista)
> Місце на жорсткому диску: 8 гб
> Звуковий пристрій: сумісний з DIRECTX
> Відеокарта: сумісна з Direct X 9.0c or 10 / 256 Мб

- Потрібне з'єднання з інтернетом під час встановлення (для реєстрації в Стімі)
- ПЗ: Steam Client, Microsoft Visual C++2008 Runtime Libraries and Microsoft DirectX.


[spoiler="Особливості гри:"]
    * Вхід вільний
      Зручний, зрозумілий, витончено оформлений інтерфейс дозволить новачкам швидко освоїтися на ігровому світі. Ветерани ж оцінять глибину опрацьовування, детальність і широкі можливості управління, що прославили серію.

    * Спілкування і творення
      Civilization V - гра для однодумців. Змагайтеся з гравцями зі всіх кінців світу або ж змагайтеся з друзями по локальній мережі. Створюйте будь-які модифікації і завантажуйте чужі, не покидаючи гри.

    * Земна краса
      Досліджуйте і завойовуйте прекрасний і по-справжньому живий світ, створений за допомогою графічних технологій останнього покоління. 
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти:"]
pic pic pic
[/spoiler]

[spoiler="Особливості Repack-a"]
* Авторан зроблений під оригінальний
* Ексклюзивний інсталятор (рус./англ.)
* Нічого не вирізано / нічого не перекодовано в менший бітрейт
* Видалено бонусне відео з Deluxe версії і саундтреки
* За основу взята версія Deluxe Edition
* Бонус карти: Mesopotamia
* Бонусная цивілізація Babylon і можливість зіграти за  Nebuchadnezzar II
* Встановлення всього дод. ПЗ
* Запуск з ярликів на робочому столі і меню пуск
* Таблетка вшита
* Встановлено 15 модов, які вже активовані, за бажанням можете їх вимкнути
* У створенні Repack-а брав участь: dark (Donald Dark)

Для гри по локалці: що б грати по локалці під своїм ніком, відкрийте файл Steamclient.dll блокнотом, знайдіть по пошуку SKIDROW і змініть на свій нік, збережіть, при запуску гри буде помилка, але це нічого страшного, після цього гра запуститися, і Ви сможете грати по локалці під своїм ніком.
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Sid Meier's Civilization 5 (2010/ENG) [L] + Repack або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Sid Meier's Civilization 5 (2010/ENG) [L] + Repack, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS