RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Silent Hill: Homecoming (2009) [PAL/RUSSOU...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Silent Hill: Homecoming (2009) [PAL/RUSSOUND]

 

Рік випуску: 2009
Жанр: Horror
Розробник: Double Helix Games
Видавництво: Konami
Регіон: PAL
Тип видання: піратка
Прошивка: iXtreme 2-а хвиля
Мова інтерфейсу: РУС
Тип перекладу: текст + звук (повна озвучка)

Опис: П'ята частина культової серії запропонує гравцям вжитися в роль Алекса Шеперда (Alex Shepherd), який повернувся в рідне містечко Shepherd's Glen для з'ясування обставин таємничого зникнення свого брата. Зрозуміло, без нальоту містики і жахів справа не обійдеться - в процесі пошуків Алекс виявляє навколо міста не укладаються в уяві речі, і в кінцевому підсумку потрапляє на оповиті туманом вулички добре нам знайомого Silent Hill'a. У якому, знову ж таки, як і належить, його вже чекають потвори різного ступеня агресивності, явно створені будь-то збоченцем в Spore Creature Creator.
Наша першочергова задача - не стільки колупатися в глибинах підсвідомості Алекса, скільки активно бити по страшних мордах вистрибують з-за рогу монстрам, і в цьому нам обіцяє допомогти перероблена бойова система, яка надає масу варіантів умертвіння супостатів. Для більш комфортного пошуку предметів, придатних для контакту з ворожими фізіономіями, розробники вправили мізки віртуальному оператору. Для створення належної атмосфери - зробили відмінні тіні і туман, яких ви ще, як повідомляє прес-реліз, ніколи не бачили. Ну а музика геніального Акіри Ямаока (Akira Yamaoka) в особливо напружені моменти змусить вас ще більше тремтіти від страху.

[spoiler="Скріншоти"]
Silent Hill: Homecoming (2009) [PAL/RUSSOUND]Silent Hill: Homecoming (2009) [PAL/RUSSOUND]
Silent Hill: Homecoming (2009) [PAL/RUSSOUND]Silent Hill: Homecoming (2009) [PAL/RUSSOUND]
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Silent Hill: Homecoming (2009) [PAL/RUSSOUND] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Silent Hill: Homecoming (2009) [PAL/RUSSOUND], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

allgamenews

11.09.24 11:50
Вам дозволено) натисніть кнопку Скачати Silent Hill: Homecoming (2009) [PAL/RUSSOUND]
  Цитата  

віталік берко

11.09.23 21:33
мені подобається ця ігра дозвольте мені скачати

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS