RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Silent Hill: Shattered Memories (2010) [P,...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Silent Hill: Shattered Memories (2010) [P,ENG,NightLection Team] {PC}

 

Рік випуску: 24 грудня 2010
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Climax Group and Konami
Видавництво: NightLection Team
Тип видання: піратка "Неофіційний"
Мова інтерфейсу: ENG
Мова озвучення: ENG
Таблетка: Не потрібна

√ Операційна система: Win7/XP/Vista
√ Процесор: Intel ® Pentium ® D 3,0 Ггц / AMD Athlon ™ 64 X2 3800.
√ Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista).
√ Місце на жорсткому диску: 4,2 Гб.
√ Звуковий пристрій: сумісне з DirectX.
√ Відеокарта: NVIDIA ® 8800 GT або вище, ATI Radeon ™ HD 3870.

Опис: Сайлент Хілл... Місто, назва якого стало синонімом слів «страх» і «жах». Місто, що відкриває нещадну правду про людей, в ньому опинилися. Місто, де оживають гірші кошмари, і для кожного вони свої. Але хоч би поганий не була його слава, скільки б льодових кров подій не відбувалося на його вулицях, він все одно вабить до себе своїх жертв, ніби полум'я свічки - метеликів. І він притягує вас.
У Silent Hill: Shattered Memories ви - Гаррі Мейсон. Ви прокинулися після автомобільної аварії і не виявили поряд з собою своєї дочки Шеріл. Все вірно, вона в Сайлент Хілл, і щоб знайти її, вам доведеться пізнати обидві сторони проклятого міста - явну, відносно спокійну, і зворотний, де вириваються назовні найпотаємніші страхи. Слідуючи по засніжених вулицях, не забувайте озиратися, бо небезпека може підстерігати всюди.
Однак вам доведеться знайти не тільки дочка. У Сайлент Хілл не потрапляють просто так, а значить, якась таємниця пов'язана з самим Гаррі Мейсоном. Ви дізнаєтеся про себе багато нового і своїми вчинками зможете змінити і себе, і зустрінутих вами людей, і навіть навколишній світ. Чи зможете, якщо не зійде з розуму від жаху ...

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Silent Hill: Shattered Memories (2010) [P,ENG,NightLection Team] {PC} або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Silent Hill: Shattered Memories (2010) [P,ENG,NightLection Team] {PC}, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS