RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Singularity (2010) [L][ENG][Activision]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Singularity (2010) [L][ENG][Activision]

 


Жанр:
Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Raven Software
Видавництво: Activision
Видавець в Росії: 1С-СофтКлаб
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Кряк: Присутній

√ Операційна система: XP/WIN7/Vista
√ Процесор: Intel Pentium 4@3.2 GHz / AMD Athlon 64 3500 +
√ Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista)
√ Місце на жорсткому диску: 8 Гб
√ Звуковий пристрій: сумісне з DirectX
√ Відеокарта: NVIDIA GeForce 8800 GT (крім серій 8400 і 9400) / ATI Radeon X1800
(Крім карт X1800 GTO, Radeon HD2400, Radeon HD2600, і Radeon HD3450) з 256 Мб відеопам'яті або краще

Про гру:

        Каторга-12 - радянський науковий центр, розташований на невеликому острові біля узбережжя Камчатки. В результаті невдалого експерименту острів потрапив під тимчасову пастку і тепер постійно переміщається між 1950 і 2010 роками.

Опинившись в цьому дивному, що постійно змінюється місці, де раптово відбуваються стрибки в часі, гравці пройдуть серйозні випробування. Використовуючи потужну зброя і унікальний експериментальний пристрій
Проте найголовніше й складне завдання - знайти спосіб запобігти страшній катастрофі в 1950 році, щоб у 2010 році все повернулося на свої місця.

Особливості гри:

     Віртуальна нереальність:
      Вражаюче візуальне втілення похмурого фантастичного світу й реалістично відтворена атмосфера радянських «поштової скриньки» часів холодної війни завдяки широким можливостям технології Unreal Engine 3.

     Час як союзник:
      Великий вибір зброї і головний козир - унікальний пристрій управління часом, завдяки якому можна старих ворогів, повертати з минулого і змінювати предмети і навіть зупиняти час.

     Кругом вороги:
      Люті багатокористувацькі битви в поєднанні з переміщеннями у часі забезпечать масу гострих відчуттів і унікальний ігровий досвід.

     Військова таємниця:
      Захоплюючий нетривіальний сюжет, в основу якого покладено часовий парадокс. Збираючи по крихтах інформацію і знаходячи відповіді на численні запитання, поступово гравці дізнаються всю правду про надсекретному військовому експерименті.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

[spoiler="Установка:"]
1. Змонтувати образ.
2. Встановити, використовуючи ключ - N3DP-WTNW-5WTW-D5H4-6274.
3. Скопіювати вміст папки "Crack" з образу в теку з грою.
4. Грати.
[/spoiler]

[spoiler="NFo"]
pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Singularity (2010) [L][ENG][Activision] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Singularity (2010) [L][ENG][Activision], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

test

10.06.24 15:07
Крута шпіля (по скрінам) не підскажете як буде йти на Core i7 тато мені таке викупив...))
І скажуть чомуви так рідко стали оновлювати сайт?? X А так сайт супер Удачі в розвитку!!! good
  Цитата  

allgamenews

10.06.23 23:56
Гра БОМБА >:)

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS