RSS
 

FreeRelease » Файли » Фентезі / Фантастика» Скайлайн / Skyline (2010) DVDRip Ukr, Rus,...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Скайлайн / Skyline (2010) DVDRip Ukr, Rus, Eng | License

 


Жанр: фантастика, триллер
Країна: США
Режисер: Колин Штраус, Грег Штраус
У ролях: Эрик Бальфур, Скотти Томпсон, Дэвид Зайас, Дональд Фэйсон, Бриттани Дэниэл, Кристал Рид, Нил Хопкинс, Дж. Пол Бомер, Таня Ньюболд, Пэм Левин 


Сюжет / опис фільму:
После вечеринки компания друзей просыпается от того, что в окно ударяет яркий свет. Они видят, как людей на улице затягивает в столп света и они поднимаются куда-то вверх. Вскоре после этого на планете начинается зачистка оставшихся людей. Выжившим предстоит бороться за жизнь с инопланетными тварями.

IMDb - 4.6/10

Kinopoisk - 4.738/10 12 190

Тривалість: 01:28:44
Якість відео: DVDRip
Відео: кодек: XviD, розмір кадру: 720х400, бітрейт: 1835 кб/с
Аудіо #2: мова: українська, переклад: дубльований (дубляж), аудіокодек: AC3 5.1, бітрейт аудіо: 448 кб/с
Аудіо #2: мова: російська, переклад: дубльований (дубляж), аудіокодек: AC3 5.1, бітрейт аудіо: 448 кб/с
Аудіо #3: мова: англійська, переклад: (оригінал), аудіокодек: AC3 5.1, бітрейт аудіо: 448 кб/с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Скайлайн / Skyline (2010) DVDRip Ukr, Rus, Eng | License або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Скайлайн / Skyline (2010) DVDRip Ukr, Rus, Eng | License, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS