RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» Split Second: Velocity (2010/ENG) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Split Second: Velocity (2010/ENG) [L]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Black Rock Studio
Видавництво: Disney Interactive Studios
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська
Таблетка: Присутня

Опис: Кому подавай стрімку гонку, а більшість людей вимагають хліба і видовищ. Нове телешоу готове задовольнити всі бажання. Телекамери встановлені на вулицях міста, і після кожного заїзду рейтинги нестримно ростуть. І якщо для цього потрібно скрушити всі будинки, парковки і дороги, та буде так! Все навколо руйнується, загрожуючи навіки поховати пілотів під завалами з цегли і цементних блоків. Агресивна манера водіння - єдиний шанс залишитися в живих і стати справжнім чемпіоном.

Гра розроблена творцями прекрасної Pure - одній з кращих гонок минулого року, що завоювала безліч престижних нагород у нас в країні і за кордоном. У новому проекті вас чекає приголомшливий реалізм і неймовірні швидкості. Але головна родзинка - можливість розвернути трасу як позаду, так і попереду себе, створюючи перешкоди для конкурентів, що мчаться щодуху. Висаджуйте мости, знищуйте споруди - на цих вулицях всі засоби хороші!

Мінімальні системні вимоги:
- Microsoft® Windows® 7 / Vista® SP2 / XP® SP3
- 3.0 GHz Intel® Pentium® D processor (Windows® 7 / Vista® / 2.6 GHz Intel® Pentium® D processor (Windows XP®) or 2.0 GHz AMD Athlon™ 64 X2 or equivalent processor
- 2.5 GB RAM (Windows® 7 / Vista®) / 2.0 GB RAM (Windows XP®)
- 6.5 GB uncompressed hard drive space
- 256 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIA® GeForce® 7600 or better, ATI Radeon™ X1600 or better)
- 16-bit DirectX® 9.0c-compatible sound card
- DirectX® 9.0c (included

Рекомендовані системні вимоги:
- Microsoft® Windows® 7 / Vista® SP2 / XP® SP3
- 3.0 GHz Intel® Core™2 Duo processor or 2.4 GHz AMD Athlon™ 64 X2 or equivalent processor
- 2.5 GB RAM (Windows® 7 / Vista®) / 2.0 GB RAM (Windows XP®)
- 6.5 GB uncompressed hard drive space
- 512 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIA® GeForce® 8800GT or better, ATI Radeon™ HD3870 or better)
- 16-bit DirectX® 9.0c-compatible sound card
- DirectX® 9.0c (included)

[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Split Second: Velocity (2010/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Split Second: Velocity (2010/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS