RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Star Wars: The Force Unleashed 2 (2010) [L...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Star Wars: The Force Unleashed 2 (2010) [L,RUS/ENG,1C]

 


Жанр: Action (Slasher) / 3D / 3rd Person
Розробник: Aspyr
Видавництво: LucasArts Entertainment Company
Видавець в Росії: 1C
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: РУС
Мова озвучення: ENG
Таблетка: Завантажити Окремо

▬ Системні вимоги ▬
Операційна система: pic
Процесор: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz / AMD Athlon X2 5200;
Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista).
Відеокарта: ATI Radeon HD 2600 / NVIDIA GeForce 8600 GT з 256 MB пам'яті
Вільне місце на жорсткому диску: 11 Гб


Опис: The Force Unleashed 2 продовжить розмірений розповідь про долю Старкіллера. Хронологічне місце сиквела - десь між третім і четвертим епізодами кіносаги Star Wars. На цей раз нашому невдалому учневі Дарта Вейдера належить тікати від свого вчителя по всій галактиці. А в перервах - шукати своє кохання на ім'я Джуно Ікліпс. Навіщо Дарт Вейдер ганяється за цим відщепенцем? Ну, він до цих пір не розлучився з ідей створення ідеального воїна-сітха. Тому він і хоче схопити відлетів з планети Каміно Старкіллера, щоб втілити цю мрію в життя.

Боївка в TFU2 була перероблена і покращена за рахунок нових комбо, більш корисного і «точкового» використання джедайський сил і можливості розрубувати штурмовиків за допомогою двухклінкового світлового меча. У список здібностей входить як мінімум два нових фокусу - Mind Tirck, що використовується для обману й затуманення розуму супротивників, і Force Fury, що підсилює всі атаки Старкіллера. Кастомізація зброї була розширена - в грі з'явилося більше різних кристалів, які можна вставляти в світлові мечі.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Star Wars: The Force Unleashed 2 (2010) [L,RUS/ENG,1C] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Star Wars: The Force Unleashed 2 (2010) [L,RUS/ENG,1C], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS