RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» StuntMANIA Reloaded (2010) [P,ENG,Sector3 ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


StuntMANIA Reloaded (2010) [P,ENG,Sector3 Games]

 

Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade / Racing / 3D
Розробник: Sector3 Games
Видавництво: Sector3 Games

Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Тип видання: піратка
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:
√ Система: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
√ Процесор: 1.0 GHz Intel or equivalent AMD processor
√ Оперативна пам'ять: 256 МБ
√ Відео-карта: 64 МБ відеопам'яті
√ Аудіокарта: сумісна з DirectX
√ Жорсткий диск: 300 МБ вільного місця на жорсткому диску

Опис:

StuntMANIA Reloaded - бадьора 3D гонка, де ви будете виконувати самі дивовижні трюки, від яких захоплює дух! Вас чекають нові траси, трюки, бонуси, більш досконала графіка, динамічний саундтрек і багато, багато іншого!
У StuntMANIA Reloaded з'явилися можливість дрейфу та занесення, а при русі можна увійти в поворот під таким кутом, що ви вмить опинитеся лідером! Також, додана можливість виконувати багато інших повітряні трюки, зокрема сальто, повороти і плоскі спини. Ви можете також автоматично переорієнтувати автомобіль, натиснувши кнопку стрибок, поки ви в повітрі, щоб здійснити відмінне приземлення.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру StuntMANIA Reloaded (2010) [P,ENG,Sector3 Games] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу StuntMANIA Reloaded (2010) [P,ENG,Sector3 Games], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS