RSS
 

FreeRelease » Файли » Фентезі / Фантастика» Темний лицар / The Dark Knight (2009) HDRi...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Темний лицар / The Dark Knight (2009) HDRip

 


Оригінальна назва: The Dark Knight
Назва: Цікаве про фільм: Темний лицар
Рік виходу: 2008 (2009)
Жанр: фантастика, бойовик, трилер, кримінал
Режисер: Крістофер Нолан
У ролях: Крістіан Бейл, Гері Олдман, Аарон Екхарт, Майкл Кейн, Хіт Леджер, Меггі Джилленхаал, Морган Фрімен, Кілліан Мерфі
Тривалість: 00:09:17
Переклад: професійний (повне дублювання)

Про фільм: Кіноляпи та цікаві факти: Темний лицар. Ляпи творців кращого фантастичного фільму 2008 року за версією «Світу фантастики»

Формат: AVI
Якість: HDRip
Відео: H264, 976x528, 1570 Kbps
Звук: AAC, stereo, 1411kbps
Розмір: 112.94 MБ

[spoiler="Скріншоти"]
Интересное о фильме: Темный рыцарь / The Dark Knight (2009) HDRip
Интересное о фильме: Темный рыцарь / The Dark Knight (2009) HDRip
Интересное о фильме: Темный рыцарь / The Dark Knight (2009) HDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Темний лицар / The Dark Knight (2009) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Темний лицар / The Dark Knight (2009) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS