RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Test Drive Unlimited 2 (2011) [Lossless Re...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Test Drive Unlimited 2 (2011) [Lossless RePack,RUS/ENG+Crackfi​​x]

 

Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D
Розробник: Eden Games
Видавництво: Atari
Видавець в Росії: n/a-n/a
Тип видання: Lossless RePack
Мова інтерфейсу: РУС
Мова озвучення:
РУС
Пігулка: Ушита "SKiDROW"

Операційна система: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Процесор: Intel Core 2 Duo з тактовою частотою 2,2 ГГц / AMD Athlon X2 4400 +
Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista / 7)
 Місце на жорсткому диску: 15 Гб
Звуковий пристрій: сумісне з DirectX
Відеокарта: NVIDIA GeForce 8800 GTX / ATI Radeon HD 38700

Опис: У цьому гоночному симуляторі вдало поєднуються традиційні риси серії Test Drive і характерні особливості онлайнових ігор. Завдяки цьому світ Test Drive Unlimited 2 максимально динамічний і різноманітний: гравців чекає чимало приємних сюрпризів і захоплюючих випробувань.

Вам надається унікальна можливість відчути себе в ролі водія проживає в тихому Іспанському куточку під назвою Ібіца. Але не думайте що дії гри обмежаться однією лише Ібіцей. По досягненню певного рівня в грі, Ви зможете перенестися назад в Оаху, острів з першої частини гри. Цей Гавайський куточок так же порадує Вас своїми незвіданими і чарівними красотами.

[spoiler="Особливості ріпака"]
Відео та звук: Нічого не вирізано / не перекодовано в Менший Бітрейт (Lossless).
Запуск через Ярлик на Роб.Столі.
Установка дод. ПЗ.
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Test Drive Unlimited 2 (2011) [Lossless RePack,RUS/ENG+Crackfi​​x] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Test Drive Unlimited 2 (2011) [Lossless RePack,RUS/ENG+Crackfi​​x], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

Вова

12.03.05 16:06
КРУТО

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS