RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Test Drive Unlimited 2 (2011/RUS) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Test Drive Unlimited 2 (2011/RUS) [L]

 


Дата виходу: 11 лютого 2011р.
Жанр: Racing
Розробник: Eden Studios
Зарубіжний видавець: Atari
Російський видавець: 1с-Софтклаб
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Відсутня

Опис: У цьому гоночному симуляторі вдало поєднуються традиційні риси серії Test Drive і характерні особливості онлайнових ігор. Завдяки цьому мир Test Drive Unlimited 2 максимально динамічний і різноманітний: гравців чекає немало приємних сюрпризів і захоплюючих випробувань.

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP Sp3/vista Sp2/7
Процесор: Intel Core 2 Duo з тактовою частотою 2,2 Гб або AMD Athlon X2 4400+
Оперативна пам'ять: 2 ГБ
Відеокарта: Geforce 8800 Gtx/ati Radeon HD 3870 або краща з 512 Мб відеопам'яті
Звукова карта: сумісна з DIRECTX
Вільне місце на жорсткому диску: 18 Гб

[spoiler="Особливості гри:"]
» Оновлюватися. Система автоматичного оновлення постійно перевіряє наявність доповнень, так що нові матеріали інтегруються в ігровий світ в реальному часі.
» Адаптуватися. Кожен гравець може створити машину своєї мрії за допомогою різних деталей, фарб і деколей; сформувати і надалі змінювати зовнішність персонажа, а також облаштувати будинок, де він проводитиме час між гонками.
» Змагатися. У грі представлена безліч прекрасних моделей від лідерів світового автомобілебудування, в числі яких Gumpert, Koenigsegg, Aston Martin, Audi.
» Вчитися. Сюжетна кампанія порадує яскравими персонажами, а також приголомшливими ігровими роликами, які дозволять зануритися в неповторну атмосферу миру гонок.
» Досліджувати. Гравці побувають в справді райському куточку Середземномор'я - на тропічному острові Ібіца - і зможуть помилуватися його прекрасними пейзажами і архітектурою. Їм належить подолати більше 2000 кілометрів дорогий і виконати багато цікавих завдань. І це ще не все! З аеропорту Ібіци можна відправитися на Оаху - один з центральних островів Гавайського архіпелагу, де гонщиків чекає ще 600 кілометрів різноманітних трас.
» Перемагати. Test Drive Unlimited 2 - представник рідкісного жанру многопользовательських онлайнових гонок. Гравці зможуть удосконалювати навики персонажа залежно від свого стилю гри і змагатися в різноманітних режимах.
» Спілкуватися. В процесі гри учасники можуть взаємодіяти один з одним і об'єднуватися в клуби, які відкриють немало цікавих можливостей на віртуальному світі.
» Розвиватися. У Test Drive Unlimited 2 представлена безліч поліпшень, зокрема динамічна зміна погоди і часу доби, а також система пошкодження машин. У гру введені нові режими із зміненим ігровим процесом - чемпіонати, автошколи, дуелі, кубки. Заїзди проходитимуть не тільки по асфальту, але і по бездоріжжю - по трасах, прокладених далеко від цивілізації, що зумовило появу в грі нового класу автомобілів.
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]

[/spoiler]

Ключ: A52C-EKNZ-L539-DU7T

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Test Drive Unlimited 2 (2011/RUS) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Test Drive Unlimited 2 (2011/RUS) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

VeNoM

11.02.07 17:27

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS