RSS
 

FreeRelease » Файли » Трилери» The Limits of Control / Межі контролю (200...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Limits of Control / Межі контролю (2009) [ENG] [DVDRip]

 

Назва: Межі контролю
Оригінальна назва: The Limits of Control
Рік випуску: 2009
Жанр: триллер, роад-муві, фільм-сон
Режисер: Джим Джармуш (Jim Jarmusch)
У ролях: Ізак де Банколе, Тільда Суїнтон, Джон Херт, Гаель Гарсия Берналь, Біл Мюррей

Опис:
Чужак в чужому краю, він живе поза законом і нікому не довіряє. Його єдина мета - виконання місії, остаточний сенс якої залишається туманним. Його шлях по Іспанії нагадує сон, хоча пролягає по конкретному маршруту. Під час подорожі йому належить перетнути незнайому країну і зануритися углиб власної свідомості.

Країна: США
Тривалість: 01:56:01
Переклад: Англійський
Російські субтитри: відсутні
Розмір: 700 мб
Якість фільму: DVDRip

[spoiler="Скріншоти"]
Пределы контроля / The Limits of Control (2009) DVDRipПределы контроля / The Limits of Control (2009) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Limits of Control / Межі контролю (2009) [ENG] [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Limits of Control / Межі контролю (2009) [ENG] [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS