RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» The Saboteur (2009/ENG/XBOX360) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Saboteur (2009/ENG/XBOX360) [L]

 

Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник : Pandemic Studios
Платформа: Xbox 360
Дата виходу: 4 грудня 2009 р.
Видавець: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Регіон: Region Free
Мова інтерфейсу: англійська


Опис гри:
На відміну від більшості ігор схожої тематики, Saboteur запропонує гравцям повністю відкритий мир (у GTA-стиле). Геймплей суміщатиме елементи шутера від першої особи і стелса. Вам в ролі члена французької організації French La Resistance доведеться звільнити різні території, що знаходяться під контролем нацистів.

[spoiler="Особливості гри"]
* Відкритий Париж: стріляйте, залазьте, і крадьтеся через темні провулки, дахи, удома на пошарпаних вулицях міста.
* Мистецтво Саботажу: Спробуйте себе в ролі справжнього саботажника, залишаючись непоміченим. Вбивайте ворогів непомітно, відволікаючи увагу або підкрадаючись. Ви майстер зброї, водіння, і також диверсій.
* Жадання Боротьби: Динамічний екшен із захоплюючим сюжетом і інноваційним візуальним стилем, а також з волею до перемоги. Спостерігайте, як місто змінюється навколо від військових дій, а також звільняється від нацистів. Тільки ви зможете відновити надію і велич Парижа.[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Saboteur (2009/ENG/XBOX360) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Saboteur (2009/ENG/XBOX360) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS