RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Tom Clancy`s Splinter Cell: Conviction...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Tom Clancy`s Splinter Cell: Conviction [PAL / RUS] |Лицензия|

 
http://f-rl.com/PICTUREAddition/games/2f2b12b043329d4ae56c76b68a65aecb.png

  http://f-rl.com/PICTUREAddition/games/Tom-Clancys-Splinter-Cell-Conviction-Front-Cover-2.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Stealth Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Ubisoft
Видавництво: Ubisoft Montreal
Регіон: PAL
Прошивка: iXtreme 6-а хвиля (iXtreme 1.61 ==> під iXtreme 1.2-1.6!)
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу:
Тип перекладу: Текст



Р
Поєднуючи революційні нововведення в геймплее з динамічним, нестримним сюжетом гра "Tom Clancy's Splinter Cell Conviction" озброює вас до зубів самою високотехнологічною зброєю і смертоносними навичками елітного оперативника і запрошує увійти до небезпечного світу, де правосуддя виконується за вашими власними законами.

 http://f-rl.com/PICTUREAddition/games/Splinter-Cell-Conviction-2-icon.png




- Екшен нового покоління. За допомогою новітніх систем "Остання відома позиція" і "Позначити і знищити" битви з супротивниками перейдуть на абсолютно новий рівень.

- Кіноефект. Унікальний сюжет і не менш унікальний стиль його подачі гравцеві надовго затримає вас за грою. Мир Фішера - це світ, в якому нікому не можна довіряти, а для звершення правосуддя доводиться переступати закон.

- Унікальні візуальні ефекти. Абсолютно новий ігровий движок дозволить насолодитися приємною графікою на безшовному світі, де екрани завантаження залишилися у далекому минулому. Все це повною мірою дозволить вам насолодитися унікальною історією Сема Фішера.

- Забійний мультіплєєр. Абсолютно нові мультіплєєрниє режими привнесуть в гру ще більше драйву. Також ви пригадаєте історію, яка передувала основному сюжету гри, і дістанете унікальну можливість узяти під контроль спеціального агента російської розвідки.


[spoiler="Скріншоти"]




[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Tom Clancy`s Splinter Cell: Conviction [PAL / RUS] |Лицензия| або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Tom Clancy`s Splinter Cell: Conviction [PAL / RUS] |Лицензия|, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS