RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Tom Clancy`s Splinter Cell: Conviction...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Tom Clancy`s Splinter Cell: Conviction [Region Free][ENG][XBOX360]

 
   

Рік випуску: 2010
Жанр: Action Adventure> Modern
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Рейтинг: Mature
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible (4/5/6-а хвиля)
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Нема

Опис:
Splinter Cell: Conviction починається з того, що Сем Фішер йде з третього ешелону, не дивлячись на погрози з боку свого начальства. І під час розслідування смерті своєї дочки, Сари Фішер (яка загинула в результаті аварії з вини п'яного водія за часів Подвійного Агента), Сем дізнається, що смерть його дочки була не випадковою і тепер він разом з Вікто Костером, колишнім «морським котиком» і давнім своїм другом, будуть вести полювання на Андрія Кобіна, торговця зброєю, який за припущеннями Сема, вбив його дочку.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]
[spoiler="ABGX"]
pic
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Tom Clancy`s Splinter Cell: Conviction [Region Free][ENG][XBOX360] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Tom Clancy`s Splinter Cell: Conviction [Region Free][ENG][XBOX360], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS