RSS
 

FreeRelease » Файли » Програми та утиліти.» Total Commander v.7.55 PowerPack 2010.5a E...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Total Commander v.7.55 PowerPack 2010.5a Eng+Rus Portable

 

Рік: 2010
ОС: Windows XP, Vista, 7
Інтерфейс: Eng+Rus
Таблетка: Не потрібна

Опис: Total Commander v.7.55 Powerpack - це популярний файловий менеджер, який має лучшениє плагини і відібраними портативними (portable) програмами. Програма має всі необхідні функції. У Total Commander також вбудовані дуже зручні переглядачі для мультимедіа і графічні файли, розпаковують ZIP, ARJ, LZH, RAR, Uc2, TAR, GZ, CAB, ACE і додаткові dll для інших архівних файлів; вбудований ftp-клиент - взагалі просто краса: можна ськачивать/закачивать файли в декілька потоків, є докачка, підтримка www-прокси при роботі з ftp. Не будуть зайвими і такі функції, як Uue/mime/xxe кодування/декодування і розрізання/склеювання довгих файлів, а також безліч інших функцій, украй необхідних для роботи з файлами.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Total Commander v.7.55 PowerPack 2010.5a Eng+Rus Portable або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Total Commander v.7.55 PowerPack 2010.5a Eng+Rus Portable, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS