RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Transformers​: War for Cybertron (2010)[L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Transformers​: War for Cybertron (2010)[L][ENG][Activision]

 


Жанр:
Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: High Moon Studios
Видавництво: Activision
Локалізатор в Росії: 1С-СофтКлаб
Видавець в Росії: 1С-СофтКлаб
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Присутня


Системні вимоги:

√ Операційна система: WIN7/VISTA/XP
√ Процесор: Intel Core 2 Duo E4300 1.8 GHz or AMD Ahtlon 64 x2 Dual-Core 4000 + 2.0 GHz4 2.4 GHz
√ Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista)
√ Місце на жорсткому диску: 9 Гб
√ Звуковий пристрій: сумісний з DirectX
√ Відеокарта: NVIDIA GeForce 8800 GT (крім серій 8400 і 9400) / ATI Radeon X1800
(Крім карт X1800 GTO, Radeon HD2400, Radeon HD2600, і Radeon HD3450) з 256 Мб відеопам'яті або краще

Опис:
        Вперше в історії ігрової серії Трансформерів всі баталії проходять на їх рідній планеті Кібертрон. Легендарні трансформери постануть у своєму первозданному вигляді, а не в тому вигляді, в якому вони з'явилися на Землю.

Transformers: War for Cybertron розповість відразу дві захоплюючих історії. Перша присвячена героїчній боротьбі Автоботів, які всіма силами намагаються врятувати свій рідний світ, не відступаючи перед чисельно переважаючим противником. Друга наочно демонструє, наскільки велика жага влади Десептиконів і на що вони готові, щоб втамувати її. Вперше гру можна пройти разом з друзями в спільному онлайновому режимі. А крім сюжетних кампаній гравців чекають різноманітні багатокористувацькі битви.

«Гра допоможе нам розповісти про ключові події в історії трансформерів так, як ще кілька років тому ми могли лише мріяти. Це запорука успіху "Трансформерів" як бренда і ключовий елемент історії, яку ми розповімо в подальшому », - заявив Аарон Арчер, директор з дизайну компанії Hasbro, яка в 1984 році випустила перших іграшкових трансформерів і продовжує виготовляти їх до цих пір

Особливості гри:


Дві кампанії, одна історія:
  •      War for Cybertron розкриває невідомий бік війни Автоботів і Десептиконів, показуючи, як розвивалися драматичні події на рідній планеті роботів Кібертрон. У грі представлена сюжетна кампанія за кожну зі сторін.
 Моментальна трансформація:
  •       Змінити форму, перетворившись з робота у вантажівку, літак, танк або автомобіль, можна в будь-який момент. Це дозволяє атакувати ворога різними способами і з різних напрямків.
Спільні мережеві баталії:
  •       Вперше сюжетну кампанію можуть одночасно проходити три гравці.
Глобальна війна:
  •       У різних мережевих режимах гравців, вибравши вподобаних трансформерів, можуть поборотися один з одним.
Ураганний бойовик:
  •       Вибравши улюбленого трансформера, гравець з головою занурюється в карколомний бойовик від третьої особи із стріляниною і бійками.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]
[spoiler="Установка:"]
1. Змонтувати образ.
2. Встановити, використовуючи ключ - D5TA-WL3C-6QQJ-W77A-A6C5
3. Скопіювати вміст папки "Crack" з образу в теку з грою.
4. Грати.
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Transformers​: War for Cybertron (2010)[L][ENG][Activision] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Transformers​: War for Cybertron (2010)[L][ENG][Activision], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

allgamenews

10.06.25 19:52
Гра супер рекомендую! B)

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS