RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» TRON: Evolution The Video Game (2010) [L,E...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


TRON: Evolution The Video Game (2010) [L,ENG,Disney Interactive Studios]+[Repack]

 

Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade (Platform) / Racing (Futuristic) / 3D / 3rd Person
Розробник: Propaganda Games
Видавництво: Disney Interactive Studios

Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Присутня

Системні вимоги:
- Операційні системи: Microsoft ® Windows ® XP SP3/Vista SP2 / 7
- Процесор Intel ® Pentium ® D 3,0 Ггц або AMD Athlon ™ 64 X2 3800
- 1 ГБ оперативної пам'яті (1,5 Гб для Windows ® 7 / Vista)
- 10 ГБ вільного місця на жорсткому диску
- Відеоадаптер NVIDIA ® 8800 GT або вище, ATI Radeon ™ HD 3870
- Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0с


Опис: Був час, коли приголомшливий блокбастер «ТРОН» справив ефект бомби, що розірвалася. Цей фільм припав до душі всім шанувальникам справжньої наукової фантастики. Вражаючий ремейк знаменитої кінокартини від студії «Дісней» щосили готується до виходу на великі екрани по всьому світу. Але взяти особисту участь у віртуальних боях і пригоди куди цікавіше!

Захоплюючий екшен «ТРОН: Еволюція» дозволить вам зануритися у світ віртуальної реальності, здобути вражаючі перемоги за допомогою руйнівного світлового диска і освоїти легендарний светоцікл. Гра розкриє події, що передували сюжетом нового фільму "Трон: Спадщина». Різні удари і комбо-прийоми вміло поєднуються з неймовірною мобільністю персонажа - у пересуванні серед веж і хмарочосів задіяні елементи паркуру. Шанувальники мережевих битв зможуть поборотися з умілими суперниками по Інтернету, причому в кожній битві зможуть взяти участь до десяти чоловік.

[spoiler="Скріншоти"]

 [/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack"]
Вирізані лого розробників, Вирізані всі мови, крім Англійської / Нічого не перекодовано
Потребує 1 Gb ОЗУ
Ексклюзивний інсталятор за принципом Встановіть і грайте
Встановиться за 20-25 хвилин
Автоустановка дод.ПЗ (DirectX 9.0, Visial 2008 C + +, Games for Windows Live, PhysX)
Запуск гри з ярлика на дескопі
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру TRON: Evolution The Video Game (2010) [L,ENG,Disney Interactive Studios]+[Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу TRON: Evolution The Video Game (2010) [L,ENG,Disney Interactive Studios]+[Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS