RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Two Worlds II (2010) [L|GER|TopW...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Two Worlds II (2010) [L|GER|TopWare Interactive]

 


Рік випуску:
2010
Жанр: RPG (Rogue / Action) / 3D / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Reality Pump
Видавництво: TopWare Interactive
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: німецький
Мова озвучення: німецька
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Відсутня або Демо-режим

Системні вимоги:
Операційна система: Операційна система Windows Vista / 7
Процесор: Intel / AMD багатоядерний з тактовою частотою 2,6 ГГц
Оперативна пам'ять: 4 Гб оперативної пам'яті
Відео: Radeon HD 2900/GeForce 8800 GTX
DVD-ROM
Звукова карта: сумісна з DirectX 9.0
8 GB of free Hard Drive Space

Опис: Через п'ять років після завершення подій оригінальної гри Анталор, захоплений тираном Гандохаром, занурився в морок. Бог вогню Азірааль повалений, баланс стихій порушений, головний герой тужить у фортеці Вахмаар, а його сестра-близнюк Кіра, носій сили Азрааля, до цих пір в руках темного володаря. Вона останню перешкоду на шляху Гандохара до його мети - стати богом. Здається, ніщо вже не може протистояти владі темряви, коли колишні вороги, орки, проходять герою на допомогу. Чи зможе він відшукати сестру, знайти слабке місце Гандохара і врятувати Анталор?

[spoiler="Скріншоти"]
picpicpic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Two Worlds II (2010) [L|GER|TopWare Interactive] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Two Worlds II (2010) [L|GER|TopWare Interactive], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS