RSS
 

FreeRelease » Файли » Історичні» Військова машина Гітлера / Hitler's Wa...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Військова машина Гітлера / Hitler's War Machine (4 фільми з 4) (1993-1994) DVDRip

 


Оригінальна назва:
Hitler's War Machine
Назва: Військова машина Гітлера
Рік виходу: 1993-1994
Країна: США
Жанр: Документалістика
Режисер: Роберт Кірк
Тривалість: 4 x 00:44:50
Переклад: Професійний (одноголосий, закадровий)

Про фільм:

Фільм 1. Збройні сили: Військова машина Гітлера - Люфтваффе "(Weapons At War - Brute Force: Hitler` s War Machine - Luftwaffe)
Історія Люфтваффе тісно пов'язана з ім'ям Германа Геринга, військового льотчика першої світової війни. Адольф Гітлер, прийшовши до влади, не забув свого вірного соратника, обдарувавши його різними партійними і державними посадами. Крім того, Гітлер доручив йому відновлення німецьких ВПС і призначив неофіційними головнокомандуючим Люфтваффе. До 1939, до початку Другої Світової Війни, Люфтваффе були одними з найсильніших ВВС світу. Їх перевага забезпечувалося, з одного боку, досвідом громадянської війни в Іспанії, з іншого боку новою тактикою і технологіями. Керівництво Вермахту бачило в Люфтваффе, перш за все, "літаючу артилерію", інструмент підтримки військ. Таким чином, Люфтваффе створювалися як один з інструментів "Бліцкригу".

Фільм 2. Збройні сили: Військова машина Гітлера - Підводні човни "(Weapons At War - Brute Force: Hilter` s War Machine - U-Boats)
Документальний фільм з серії "Військова машина Гітлера" розповість про підводних човнах - безшумному зброю Третього Рейху в битві за Атлантику. Розроблялися і будувалися в секреті, вони були ближче до перемоги, ніж будь-яке інше зброю Німеччини. За час Другої Світової (аж до травня 1945-го) німецькими підводниками було потоплено 2603 бойових корабля і транспортних судна союзників. При цьому загинуло близько 100 тисяч моряків військового і торгового флоту. Німецькі субмарини були справжнім кошмаром для англійських і американських моряків. Вони перетворили Атлантику на справжнє пекло, де серед уламків і палаючого палива відчайдушно волали про порятунок жертви торпедних атак. Цей час буде справедливо назвати періодом розквіту тактики "вовчих зграй", яка була безпосередньо розроблена для атак на великі транспортні каравани. Назва повністю відповідало її суті-саме так полюють на свою здобич вовки. Після виявлення конвою, паралельно його курсу зосереджувалася група підводних човнів. Провівши першу атаку, вона потім обганяла конвой і разворачівавлась на позиції для нового удару.

Фільм 3. Збройні сили: Військова машина Гітлера - Бронетанкові війська "(Weapons At War - Brute Force: Hilter` s War Machine - Panzers)
Генерал-полковник Хайнц Гудеріан увійшов у військову історію як творець легендарних панцерваффе - танкових дивізій Третього Рейху. Тріумфальні перемоги, з яких почалася для Німеччини Друга Світова війна, стали можливими тільки завдяки наявності бронетанкових військ, які створив і навчив Гудеріан, і його сміливому командуванню цими військами всупереч обережності вищого командування. Бронетанкові війська - елітні танкові корпуси Гітлера були сталевим кулаком його армії. Прокладала собі шлях вглиб ворожих позицій броньована техніка відрізнялася швидкістю і міццю. Зустрітися з безпрецедентним могутністю передових технологій німецького виробництва: гусеницями і шквальним вогнем. Документальний фільм з серії "Військова машина Гітлера" розповість про значення танкових військ у Другій Світовій війні - головної ударної потужності сухопутних сил гітлерівської армії в різних операціях на всіх театрах військових дій 1939-1945 років.

Фільм 4. Збройні сили: Військова машина Гітлера - Елітні частини Вермахту "(Weapons At War - Brute Force: Elite German Forces Of WWII)
Документальний фільм з серії "Військова машина Гітлера" розповість про чотири основні елітних підрозділах СС: Лейбштандарт "Адольф Гітлер", "Рейх", "Мертва голова" і "Вікінг". Це чотири класичні дивізії СС, які отримали 55% всіх лицарських хрестів, що вручав бійцям Ваффен СС і поліцейським підрозділам у ході війни. Захоплення, яке люди, особливо на Заході, відчувають перед німецькою армією часів Другої Світової війни, викликане її реальними бойовими успіхами, очевидним перевагою німецького солдата, заснованому на кращому озброєнні, і німецької пропагандистською машиною, що перетворили Вермахт в найпотужнішу армію в світі. Веральскій договір, який Німеччина підписала після поразки у Першій Світовій, завдав шкоди німецькій економіці і національній гордості. Німці вважали це несправедливим, і Гітлер скористався цією можливістю для створення своєї військової машини. Найодіознішим з усіх німецьких військових з'єднань того часу була СС (Шутцштаффельн). СС починалася як елітне охоронне і поліцейський підрозділ нацистської партії в 1925 році. Але з початком війни СС розділилася на дві гілки - Альгемайне СС, що діяла як внутрішня поліція, і Ваффен СС - фронтові з'єднання.

Формат: AVI
Якість: DVDRip
Відео: XviD, 704x512, 1519 kbps
Звук: AC-3, 2 ch, 192 kbps


[spoiler="Скріншоти"]
Военная машина Гитлера / Hitler's War Machine (4 фильма из 4) (1993-1994) DVDRip
Военная машина Гитлера / Hitler's War Machine (4 фильма из 4) (1993-1994) DVDRip
Военная машина Гитлера / Hitler's War Machine (4 фильма из 4) (1993-1994) DVDRip
Военная машина Гитлера / Hitler's War Machine (4 фильма из 4) (1993-1994) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Військова машина Гітлера / Hitler's War Machine (4 фільми з 4) (1993-1994) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Військова машина Гітлера / Hitler's War Machine (4 фільми з 4) (1993-1994) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS