RSS
 

FreeRelease » Файли » Мультфільми» Вперед, Дієго, Вперед / Go, Diego, Go (Час...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Вперед, Дієго, Вперед / Go, Diego, Go (Частина-4) (2006) DVD5

 


Оригінальна назва: Go, Diego, Go
Назва: Вперед, Дієго, Вперед
Рік виходу: 2006
Країна: США
Жанр: пригоди, освітній
Тривалість: 2:00:00
Переклад: Професійний (дубльований)

Про фільм: Серіал для дошкільнят про 8-річному двоюрідного брата Даші-мандрівниці, і його пригоди, рятуючи тварин. Дієго дуже любить тварин і шукає лісових мешканців, яких потрібно врятувати. За допомогою старшої сестри Алісії і друзів Клік і Рятувального Рюкзаки, Дієго зустрічає безліч тварин, що живуть в джунглях, і дізнається про них багато нового. Кожна серія починається в Центрі Порятунку Тварин, куди Дієго поміщає врятованих тварин за допомогою Кліка. Потім його сестра Алісія розповідає Дієго і глядачам про те, наприклад, як розрізнити сліди тварин, які звуки вони видають. Дієго зі своїм вірним другом Рятувальним рюкзаком і глядачем відправляється в подорож. Йому належить подолати багато перешкод, але глядач і Рюкзак завжди приходять йому на допомогу. «Вперед, Дієго, вперед!» Ще один мультфільм з дошкільної серії, що розвиває дітей. Також як і Даша-мандрівниця, Дієго спілкується з глядачем російською та англійською мовами. Діти також в ігровій формі отримують знання про тварин і їх природному середовищі.

Додаткова інформація:
Диск 4
Go, Diego, Go (Вперед, Дієго, вперед!):
1. Cool Water For Ana The Anaconda
2. The Mommy Macaw
3. Three Little Condors
Dora the Explorer (Даша-мандрівниця):
4. Bugga Bugga
5. Backpack

Формат: DVD Video
Якість: DVD5
Відео: MPEG2, 720x576, ~ 9400Kbps
Звук: Dolby AC3, 48KHz, ~ 256Kbps

[spoiler="Скріншоти"]
Вперед, Диего, Вперед / Go ,Diego ,Go (Часть-4) (2006) DVD5
Вперед, Диего, Вперед / Go ,Diego ,Go (Часть-4) (2006) DVD5
Вперед, Диего, Вперед / Go ,Diego ,Go (Часть-4) (2006) DVD5
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Вперед, Дієго, Вперед / Go, Diego, Go (Частина-4) (2006) DVD5 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Вперед, Дієго, Вперед / Go, Diego, Go (Частина-4) (2006) DVD5, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS