RSS
 

FreeRelease » Файли » Мультфільми» Вперед і вгору / Up (2009) BDRip [Ukr][Eng...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Вперед і вгору / Up (2009) BDRip [Ukr][Eng][hurtom.com][f-rl.com]

 


Жанр: анімація, екшн, пригодницький, комедія, сімейний
Країна: США

8.6/10 (46414 голосів)
9.75/10 (4 голоси)

Кіностудія / кінокомпанія: Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios; мейджор - Buena Vista Sony Pictures Releasing (BVSPR)
Режисер: Піт Доктер, Боб Петерсон
Ролі озвучують (в оригіналі): Едвард Аснер, Крістофер Пламмер, Джордан Наґаї, Боб Петерсон, Делрой Ліндо

Сюжет: 78-річний Карл Фредріксен вирішив здійснити мрію усього свого життя – прив’язати до свого будинку тисячі повітряних кульок і полетіти у подорож. Але невдовзі він розуміє, що його випадковим супутником став восьмирічний бойскаут Рассел.

Тривалість: 1:36:38
Якість: BDRip
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720 x 400
бітрейт: 1500 кб/с

Аудіо # 1:
мова: українська
переклад: професійний дубльований
кодек: AC3 2.0
бітрейт: 384 кб/с

Аудіо # 2:
мова: англійська
переклад: оригінал
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 224 кб/с




 

Джерело: &

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Вперед і вгору / Up (2009) BDRip [Ukr][Eng][hurtom.com][f-rl.com] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Вперед і вгору / Up (2009) BDRip [Ukr][Eng][hurtom.com][f-rl.com], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS