RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Warhammer 40.000.Dawn Of War-Рассвет войны...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Warhammer 40.000.Dawn Of War-Рассвет войны.Зов улья .v 1.0.9409.Tyr​anid Mod 0.45.v 9409 (2011)[Rip,RUS,RTS]

 

Рік випуску: 2011
Жанр: RTS
Розробник: Iron Lore Entertainment, Relic
Видавництво: THQ
Тип видання: Rip
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:
Операційна система: XP, Vista, 7
Процесор: Pentium 4 - 2,0 ГГц або Athlon XP
Оперативної пам'яті: 1000 Мб / 2000 Мб
Вільного місця на жорсткому диску: для установки 11871 Мб, після 5280 Мб
Відеокарта: (128 Мб)


Опис: Світ, де війна не припиняється ні на секунду вже багато тисяч років, де гігантські бойові машини і роботи смажать з вогнеметів темних чаклунів і зеленокожіх орків, а місцевий космодесант холодною зброєю віддає перевагу ланцюгові пилки - всесвіт Warhammer у всій її пишноті, знову пропонує нам зануритися у найкращі битви першої частини гри.
Ласкаво просимо в 41-е тисячоліття, в якому є тільки війна. Продовження Dawn of War Soulstorm 2: Beehive call відкриває нову главу в широко відомій серії стратегій реального часу. Це не Dawn of War II і тому гравцю знову належить перенестися на полі бою справжньої стратегії без елементів RPG, будувати і розвивати бази, чиповать "плюсик" воїнів у своїх загонах, але тепер для Вас заготовлена нова небезпека.
З боку підсектори Аурелія (відомої багатьом гравцем саме за другою частиною гри), групи світів на краю галактики, в бік системи Каурави насувається поки ще прихована загроза. Сотні "ниток", населених істотами-паразитами вже падають на планети і незабаром вибухне грандіозна битва. Давні раси зіткнуться на розташованих в цій частині космосу планетах. Ставки в цих битвах непомірно великі, адже на кону тепер не тільки права на територію, але і сама доля кожної раси.
Dawn of War Soulstorm 2: Beehive call - це останнє, повністю самостійне доповнення для першого частини стратегії * Warhammer 40,000: Dawn of War *. Це повноцінна гра не вимагає наявності жодної з попередніх частин. Як і оригінальний Soulstorm, дана частина гри включає в себе раси страшних Темних Ельдаров, здатні забирати душі полеглих супротивників і використовувати їх у своїх похмурих ритуалах, і фанатичних Сестер Битви, а також додану повноцінну расу Тіранід, знайому фанатам цієї серії по другій частині гри.
Тези:
Сама великомасштабна війна в історії Dawn of War. Полем битви стала ціла зоряна система, де в сутичці з небезпечним ворогом (Тіранід) зійшлися 9 стародавніх рас. У вас буде можливість показати як стратегічне, так і тактичну майстерність. Удосконалена система розвитку героя доповнена можливістю змінювати зовнішній вигляд своєї армії: прапори, символи, колір зброї і назви загонів. Різноманітний мережевий режим з особливою системою відзнак включає в себе 114 карт (з яких 12 - нові).

[spoiler="Особливості Ripa"]
- За основу взята Ліцензія від THQ -
Гра:
* Аудіо якість 100%
* Відео якість 100%
* Ексклюзивний установник (оновлений)
* Установка всього додаткового Softa (DirectX)
* Всі шляхи реєстру збережені
* Запуск гри через ярлик на десктопі або через меню пуск
* Запуск налаштувань гри через ярлик на десктопі або через меню пуск
* Для установки необхідно 512 Мб ОЗУ
* Приблизний час встановлення 30 хвилин (и)
Вилучено:
* Всі звуки низької та середньої якості, всі текстури низької та середньої якості, лого розробників, титри
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Warhammer 40.000.Dawn Of War-Рассвет войны.Зов улья .v 1.0.9409.Tyr​anid Mod 0.45.v 9409 (2011)[Rip,RUS,RTS] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Warhammer 40.000.Dawn Of War-Рассвет войны.Зов улья .v 1.0.9409.Tyr​anid Mod 0.45.v 9409 (2011)[Rip,RUS,RTS], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS