RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» WRC FIA World Rally Championship (2010) [L...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


WRC FIA World Rally Championship (2010) [L,RUS/Multi6,Buka Entertainment]

 

Рік випуску: 2010
Жанр: Racing (Cars) / Simulator / 3D
Розробник: Black Bean Games
Видавництво: Buka Entertainment

Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: RUS/Multi6
Мова озвучення: RUS/Multi6
Таблетка: Не потрібна


Системні вимоги:
* Операційна система: XP / Vista / Windows 7;
* Процесор: Intel ™ 2,4 Ггц або аналогічний;
* Оперативна пам'ять: 2 Гб
* Відеокарта: NVIDIA ® Geforce 7600, ATI ® X1600 або краще...
* Звукова карта: Звукова карта, сумісна з DirectX 9.0;
* Вільне місце на жорсткому диску: 3 гб


Опис: Офіційна гра світового World Rally Championship 2010
Примусьте битися серце наче потужний мотор, а кров вирувати в жилах! Ця гра створена за ліцензії Міжнародної Федерації автоспорту із залученням професійних гонщиків WRC не залишить байдужим ні одного любителя ралійних гонок. Це справжнє випробування нервів і машини. Стати легендою World Rally Championship 2010!

World Rally Championship 2010 перша гра з серії гоночних симуляторів з ралі за останні п'ять років, в ній представлені всі офіційні автомобілі, пілоти і штурмани з цього ралійного сезону (тільки справжні команди і реальні гонщики, які беруть участь у чемпіонаті світу з ралі), а також 78 офіційних трас цієї знаменитої гонки.

П'ятсот п'ятдесят кілометрів бруду, льоду і бездоріжжя приведуть вас до п'єдесталу пошани ралі. Створіть свою команду і заробляйте гроші на поліпшення машини, виробіть свій унікальний стиль водіння! Але для початку спробуйте скласти іспити в Академії Ралі, де вас навчать управляти машинами на різних небезпечних ділянках дороги.

В одиночному режимі вас чекають як участь у чемпіонаті за титул кращого гонщика WRC 2010, так і режими проходження трас на час, гонки проти своїх же результатів і можливість проїжджати локації знову і знову для закріплення навичок поведінки машини на тому чи іншому ділянці шляху. Вони вам дуже знадобляться, оскільки машини після дуже крутих віражів і невдалих поворотів ламаються і вам доведеться вдаватися до допомоги механіка, щоб повернутися на дорогу.

Мультіплеер пропонує онлайн-змагання одночасно з шістнадцятьма гравцями і шанс довести своїм друзям, хто найкрутіший на трасі! Крім цього є режим hotseat на трьох гравців або можливість брати участь у глобальному світовому рейтингу гонщиків

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру WRC FIA World Rally Championship (2010) [L,RUS/Multi6,Buka Entertainment] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу WRC FIA World Rally Championship (2010) [L,RUS/Multi6,Buka Entertainment], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS