RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» [XBOX360] F.E.A.R 3 (2011)[Region Free][RU...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[XBOX360] F.E.A.R 3 (2011)[Region Free][RUS]

 


Рік випуску: червень 2011
Жанр: Sci-Fi First-Person Shooter
Розробник: Day 1 Studios
Видавництво: Warner Bros. Interactive
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: iXtreme 11-а хвиля
Dashboard: 12625
Мова інтерфейсу: Російський (MULTI10)
Тип перекладу: Текст
На працездатність перевірена: Немає

Опис: Чи здатні ви подивитися в очі нічних кошмарів ... і залишитися в живих? З тих пір, як підрозділ FEAR спробувало зупинити монстрів і супервоінов, які вирвалися з підземних лабораторій, пройшло вісім місяців. Жахливі здібності Альми та її психічний вплив вщент розносять нашу тендітну реальність. І тільки її діти здатні пробитися в саме серце тьми, щоб назавжди позбавити світ від всепоглинаючого страху!
Кинути виклик тварям Альми і когортам до зубів озброєних солдатів наважилися Пойнтман, елітний боєць загону FEAR, і його кровний брат-канібал Пакстон Феттель. Разом з ними вам належить пройти вулицями напівзруйнованого міста і влаштувати незліченним ворогам справжню бійню, пустивши в хід найсучасніше і руйнівну зброю. Крім захоплюючої одиночної гри, в третій частині легендарного екшену від першої особи передбачені як спільне проходження, так і різні режими онлайнових боїв.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic picpic
[/spoiler]
[spoiler="ABGX"]
pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру [XBOX360] F.E.A.R 3 (2011)[Region Free][RUS] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу [XBOX360] F.E.A.R 3 (2011)[Region Free][RUS], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS