RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» [XBOX360]Gears Of War 2 (2008)[Region Free...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[XBOX360]Gears Of War 2 (2008)[Region Free][RUS]

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: Epic Studio
Видавництво: Microsoft Game Studios
Прошивка: iXtreme Compatible (2 хвиля)
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський
Тип перекладу: Текст

Опис: На далекій-далекій планеті за тисячі світлових років від своєї колиски люди хотіли знайти притулок. Світ під назвою Сірка був гостинний до блукачам, він дозволив їм звести величні міста і підпорядкувати свою природу. Однак безтурботність виявилася оманливою - глибоко під землею прокинулися істоти, які пред'явили свої права на планету. Нещадні тварі, через свою невтомності і численності прозвані Сарана, завдали людям нищівного удару, від якого оговталася лише жменька вижили.

У першій частині Gears of War незламний герой Маркус Фенікс разом зі своїми вірними соратниками із загону «Дельта» зумів здорово попсувати небезпечного ворога. Однак сили нерівні, і Саранча продовжує розповзатися по Сере. Єдина надія доведених до відчаю людей - рішуча самогубна контратака. Команда Маркуса знову потрапляє в центр кривавої бійні, де сталеві нерви і міцні шлунки важливі не менше, ніж змазана і заряджена штурмова гвинтівка.

[spoiler="Скріншоти"]
picpicpic

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру [XBOX360]Gears Of War 2 (2008)[Region Free][RUS] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу [XBOX360]Gears Of War 2 (2008)[Region Free][RUS], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS