RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» [XBOX360] L.A. Noire [Region Free][ENG]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[XBOX360] L.A. Noire [Region Free][ENG]

 


Рік випуску: 2011 р.
Жанр: Action/Adventure
Розробник: Team Bondi
Видавництво: Rockstar Games
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Платформа: XBOX-360
Прошивка: ixtreme 11-а хвиля
Мова інтерфейсу: Англійська
Тип перекладу: Немає
Реліз перевірений: Так
Реліз від: Kr00klyn

Опис: Америка, кінець 1940-х - золотий вік Голлівуду. У Коула Фелпса, детектива департаменту поліції Лос-Анджелеса, не буває тихих буднів - в мегаполісі, що нестримно розвивається, процвітають корупція і наркобізнес, раз у раз здійснюються вбивства і пограбування. Фелпс чесно служить закону, невпинно ведучи боротьбу із злочинністю, що пустила коріння навіть в рядах його колег. Підпали, нальоти рекетирів, жорстокі вбивства, змови - розплутуючи клубок лиходійств, дійшлий поліцейський поступово підбереться до найретельніших секретів кримінального Міста ангелів, що оберігаються.

[spoiler="Особливості гри:"]
•У кращих традиціях: Інтерактивний детективний триллер з продуманим сюжетом, безліччю несподіваних поворотів і інтриг.

•Між рядків: Новітня технологія лицьової анімації забезпечує віртуальних персонажів дивно багатою мімікою. Спілкуючись з ними, можна спостерігати щонайширшу гамму емоцій, що, поза сумнівом, дуже допоможе у пошуках істини.

•Захоплюючий різноманітний геймплей: Участь в перестрілках, бійках і гонитві, а також пошук доказів, допити підозрюваних, бесіди зі свідками - все це чекає Коула Фелпса. Щоб докопатися до правди в місті, де кожен щось приховує, доведеться бути дуже наполегливим і уважним до кожної дрібниці.
[/spoiler]
[spoiler="Abgx:"]
DVD-1
 pic

DVD-2
 pic

DVD-3
 pic

[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]
picpicpicpicpicpicpic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру [XBOX360] L.A. Noire [Region Free][ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу [XBOX360] L.A. Noire [Region Free][ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS