RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360 [Kinect]» Kinect Joy Ride [Region Free/Eng][Kinect]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Kinect Joy Ride [Region Free/Eng][Kinect]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade Racing
Розробник: BigPark
Видавництво: Microsoft Games
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: iXtreme 8-а хвиля
Мова інтерфейсу: англійська
Тип перекладу: немає


Опис:
  Гра Kinect Joy Ride, перший гоночний проект, який не потребує контролера, дозволить вам і вашим друзям взяти участь у захоплюючих гоночних заїздах. При цьому вам не потрібно водійське посвідчення. Гра Kinect Joy Ride - це захоплюючі гонки на автомобілях, управляти якими можна за допомогою свого власного тіла завдяки пристрою Kinect для Xbox 360.
  Kinect Joy Ride повністю перетворює жанр карт-рейсингу, додаючи в традиційні перегони божевільні стрибки і трюки. Різні режими і широкі ігрові можливості подарують вам, вашим друзям та родичам багато незабутні хвилини, адже ви можете проїхати по трасі в поодинці, відчувши себе другим Андретті, взяти в помічники когось із друзів або навіть зібрати власну велику команду.
  C Kinect Joy Ride ви з головою поринете в атмосферу перегонів. Вам доведеться майстерно керувати своїм тілом, щоб повертати, стрибати через перешкоди або виконувати трюки. Ви не керуєте віртуальним автомобілем - ви і є автомобіль!

Особливості гри:
  Ніяких керма і контролерів. Відчуйте вітер у волоссі, продемонструйте свої найкращі трюки і зломити опір суперників на арені, де кожен сам за себе. Нахиляйтеся в сторони, щоб входити в контрольовані замети, і випускайте ракети рухом руки. Виконуйте трюки в повітрі рухами тіла - і ви заробите ще більше очок.
Суперництво з друзями.
  Kinect Joy Ride - це відмінна розвага для широкого кола друзів і родичів. Ви можете не тільки грати самостійно, а й змагатися з друзями (до 8 гравців) через Xbox LIVE або брати участь в кооперативних зазедах (пілот і другий пілот).
  Приймайте участь в заїздах по всьому світу! Приголомшливі пейзажі, захоплюючі пригоди, три великих світу і ігровий процес, який затягне всіх, від новачків до професіоналів.
5 гоночних ігор.
  Різноманітні ігрові режими: Гонки, Драг-рейсинг, Показовий заїзд, Знищення, Трюки.

[spoiler="Скріншоти"]
Размер: 1200 x 675 Размер: 1200 x 675 Размер: 1200 x 675 Размер: 1200 x 675 Размер: 1280 x 928 
[/spoiler]
[spoiler="abgx360 1.0.3"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Kinect Joy Ride [Region Free/Eng][Kinect] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Kinect Joy Ride [Region Free/Eng][Kinect], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS