RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Трансформери: Помста занепалих/Transformer...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Трансформери: Помста занепалих/Transformers: Revenge of the Fallen (2009) [CamRip]

 


Інформація про фільм:
Назва: Трансформери: Помста занепалих
Оригінальна назва: Transformers: Revenge of the Fallen
Рік виходу: 2009
Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
Режисер: Майкл Бей
У ролях: Меган Фокс, Шайа Лабаф, Ізабель Лукас, Джош Дюамель, Хьюго Уївінг, Майкл Пападжон, Джон Туртурро, Америка Оліво, Рейн Уїлсон, Френк Уелкер

Про фільм:
Пройшли два роки з тих пір, як юний Сем Уїтвікки врятував Всесвіт, запобігши глобальній битві між ворогуючими войовничими расами інопланетних роботів. Не дивлячись на свої героїчні подвиги, Сем залишається звичайним підлітком із звичайними проблемами - надходження в коледж і батьками. Зрозуміло, від'їзд буде важко сприйнятий кращим іншому, роботом - охоронцем Бамблбі.

IMDB 7.9/10 (1,848 votes)

Випущено: США, Dreamworks SKG
Тривалість: 02:19:46
Озвучування: Професіональне Дубльоване

Файл:
Формат: AVI (XVID)
Якість: Camrip
Відео: 704x304 (2.32:1), 25 fps, XVID build 47 ~1261 kbps avg, 0.23 bit/pixel
Аудіо: 48 khz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~128.00 kbps avg
Розмір: 1,399 MB

Скріншоти:



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Трансформери: Помста занепалих/Transformers: Revenge of the Fallen (2009) [CamRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Трансформери: Помста занепалих/Transformers: Revenge of the Fallen (2009) [CamRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS