RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Бойовики/Action

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (2829) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Про фільм:Байкер Сем Чайлдерс мав безліч проблем із законом, але після виходу з в'язниці, почувши благання дружини Лінн, почав відвідувати церкву. Колишнього злочинця немов підмінили: він став зразковим прихожанином, заснував будівельну компанію і сам звів з нуля протестантський храм для тих, кого благополучні американці презирливо іменували «покидьками суспільства»... Рівне протягом життя Сема змінюється після місіонерської поїздки до Уганди і Судан. Перейнявшись співчуттям до африканським дітям, він вирішує створити притулок, в якому ті почували себе в безпеці від бойовиків Господньої армії Опору, набирають собі солдатів і сексуальних рабинь навіть серед малолітніх. Своїх підопічних, якщо буде потрібно, Сем готовий захищати із зброєю в руках. Проте в своєму завзятті Чайлдерс забуває про те, що зворотною стороною будь-якого благого пориву може стати одержимість...

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (3020) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Через десятиліття після героїчної перемоги над величезним Кракеном Персей намагається жити спокійним життям сільського рибака і батька-одинаки. В той же час між титанами і богами починається боротьба за владу. Олімпійці, що втратили колишню відданість людей, втрачають контроль над в'язницею, в якій укладені титани і їх глава Кронос. Сила титанів росте, у той час як могутність Зевса слабшає. Сили Аїда шукають шлях, щоб прорватися на землю. Персей хоробро відправляється в ризиковану подорож по підземного царства, щоб врятувати Зевса, повалити титанів і врятувати людство.

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (2440) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews



ПРО фільм:
Головний герой в один прекрасний день виявляє на сайті з розшуку зниклих дітей власне фото. Оговтавшись від шоку, він розуміє, що батьки викрали його і виростили як власної дитини. Юнак починає розслідування, яке, у підсумку, перетворюється в ланцюг жорстоких і місцями смертельно небезпечних подій.

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (2497) | Коментарі: (0) | 11.11.16
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Коли один з вулканів Ісландії вивергається льодом, і цей лід прямує в бік Північної Америки, сім'ї намагаються уникнути насувається льодовикового періоду.

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (1591) | Коментарі: (0) | 11.11.16
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Кращі друзі Соні, Вінсент і Дейв разом виросли на бандитських вулицях і заробляють на життя розбоєм. Втомившись від такого життя, вони вирішують покінчити зі злочинами, коли завершать останнє кримінальну справу. Проте один з них вирішив припинити злочинний шлях двох інших в повному розумінні слова. Після вдалого, але кривавого викрадення діамантів Вінсент стріляє в своїх товаришів і кидає їх вмирати. Дейв гине на місці, а Соні чудом залишається живий. Тепер у нього одна мета - помститися зрадникові.

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (1949) | Коментарі: (0) | 11.11.16
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Герой фільму - солдат, який виявляється в тілі якогось людини, і змушений постійно переживати дивовижний вибух поїзда, поки не зрозуміє, хто його влаштував.

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (2346) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Дія фільму відбувається в сучасному Сан-Франциско і будується навколо вченого, генетичні експерименти якого привели до виникнення високорозвиненої інтелекту у мавп. Примати, усвідомивши свою підлегле становище, піднімають повстання і позбавляють людини звання царя природи.

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (1958) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


ПРО фільм
Нік - простий рознощик піци, чия розмірене життя буквально в одну мить перевертається з ніг на голову, коли в неї з хитромудрим планом вриваються два бандита, мріють зірвати великий куш. Епатажний парочка викрадає Ніка з метою змусити його пограбувати банк.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1087) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм: 16 кварталів - це відстань від поліцейської ділянки до будівлі суду в одному з районів Нью-Йорка. 16 кварталів повинні подолати поліцейський і свідок, якому належить давати свідчення в суді. Поліцейський Джек Мослі - білий, літній, втомлений, мовчазний, майже спившийся, майже продажний, але все-таки ще зберігав у себе і залишки самоповаги, і залишки професійного кодексу честі. Свідок Едді Банкер - повна протилежність Джека: чорношкірий спритний базіка, який і сам не радий тієї колотнечі, що влаштувала йому доля.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1659) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews




ПРО фільм:

Історія стрільця армії Річарда Левине Серце, який бореться проти нормандських загарбників і стає легендарним героєм, відомим під ім'ям Робін Гуд.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com