RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Загублений світ / Land of the Lost (2009) ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Загублений світ / Land of the Lost (2009) [DVDRip]

 

Інформація про фільм
Назва: Загублений мир
Оригінальна назва: Land of the Lost
Рік виходу: 2009
Жанр: фантастика, комедія, пригоди
Режисер: Бред Силберлінг
У ролях: Уїлл Феррелл, Ганна Фріл, Денні Макбрайд, Йорма Такконе, Джон Бойлан, Метт Лоер, Бобі Дж. Томпсон, Сьєрра Маккормік, Шенон Лемке, Стіві Уолш мл.

Про фільм:
Неймовірно-захоплюючі пригоди невдахи-палеонтолога, його асистентки і красеня-гіда, які випадково знаходять дивний мир, заселений динозаврами і іншими австралопітекамі.

Випущено: США, Mosaic Media Group
Тривалість: 01:32:52

Файл
Якість: Dvdrip
Відео: XVID, PAL 25.00, 704x384, 1548 кбіт/с
Звук #1: Російський (Дубльований), Ac3 5.1, 448 кбіт/с
Розмір: 1.36 гб


Скріншоти:



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Загублений світ / Land of the Lost (2009) [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Загублений світ / Land of the Lost (2009) [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS