RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Горячие новости (2009) [DVDRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Горячие новости (2009) [DVDRip]

 


Назва: Гарячі новини
Випущено: Росія / Швеція, Кіно без меж / Film i Vast
Рік виходу: 2009
Жанр: бойовик, тріллер, драма, кримінал
Режисер: Андерс Банке
У ролях: Сергій Гармаш, Андрій Мерзлікин, Марія Машкова, Євгеній Циганов, Максим Коновалов, Олексій Франдетті, Юлія Кронрод, Юрій Шликов

Розмір: 1.46 гб
Опис: В центрі Москви група оперативників під керівництвом майора Смирнова готує операцію по захопленню банди озброєних злочинців на чолі із загадковим і невловимим Германом. У жорстокій перестрілці варти порядку, що несподівано спалахнула, терплять принизливу поразку, а телевізійна знімальна група, що випадково опинилася на місці подій, знімає і передає в ефір репортаж про міліційне фіаско.Молодий і амбітний начальник PR-службы Котить Вербіцкая пропонує свій план порятунку «честі мундира»: московська міліція зможе відновити своє добре ім'я, перетворивши упіймання особливо-небезпечної банди на мультимедійне реалити-шоу. Але бандити, що потрапили під приціл телекамер, у боргу не залишаються - вони захоплюють заручників і починають свою власну трансляцію через інтернет.Війна між міліцією і злочинцями розгортається і на реальному світі, і у віртуальному просторі. Але є в цій війні ще одна сторона - Смирнов. Його не цікавлять медійні проекти - їм рухає відчуття довга і спрага мести.

Тривалість: 01:43:25
Аудіо: Dolby Ac3 48000hz stereo 256kbps
Відео: Xvid 720x304 25.00fps
Imdb: 6.7/10 (16 votes)
Прем'єра світ: 24 квітня 2009
Прем'єра Росія: 7 травня 2009

Скріншоти:



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Горячие новости (2009) [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Горячие новости (2009) [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS