RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Зйомки в Палермо / Palermo Shooting (2008)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Зйомки в Палермо / Palermo Shooting (2008) [DVDRip]

 


Інформація про фільм:
Назва: Зйомки в Палермо
Оригінальна назва: Palermo Shooting
Рік виходу: 2008
Жанр: драма
Режисер: Вім Вендерс
У ролях: Кампіно, Мілла Йововіч, Інга Буш, Аксель Сичровський, Герхард Гатберлет, Гарі Блен, Себастьян Бломберг, Яна Паллаське, Ганна Орсо

Про фільм:
Фінн - знаменитий фотограф. Його роботи прикрашають кращі галереї і обкладинки журналів по всьому світу. Життя б'є ключем, він - справжня зірка арт-сцени. Але в серці живе трагічна порожнеча. Одного разу він приїжджає в Палермо, де знайомиться з прекрасною і загадковою художницею Флавієй і зустрічає свою любов. Але раптово з ним починає відбуватися щось нез'ясовне, оживають стародавні фрески, мистецтво зливається з реальністю. Фінн немов занурюється на саме дно пекла.  

Випущено: Німеччина, Франція, Італія, Neue Road Movies
Тривалість: 01:43:34

Файл
Якість: Dvdrip
Відео: XVID, PAL, 720x416, 2253 кбіт/с
Звук #1: Російський (Багатоголосий закадровий), Ac3 5.1, 448 кбіт/с |Лицензия|
Звук #2: Англійський (Оригінал), Ac3 2.0, 128 кбіт/с
Розмір: 1.95 гб



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Зйомки в Палермо / Palermo Shooting (2008) [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Зйомки в Палермо / Palermo Shooting (2008) [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS