RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» ОКИСЬ / Powder Blue [2009, драма][DVDRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


ОКИСЬ / Powder Blue [2009, драма][DVDRip]

 


Переклад: Професійний (двоголосий), субтитри: відсутні
Формат: HDRip, AVI, XVID, AC3
Країна: США
Режисер: Тімоті Лін Буї
Жанр: драма
Тривалість: 1:46:11
Рік випуску: 2009
Розмір: 1,36 GB
У ролях: Джесіка Бив, Еді Редмейн, Форест Уїтакер, Рей Ліотта, Ліза Кудроу, Патрік Суейзі, Кріс Крістофферсон, Алехандро Ромеро, Санаа Летен, Чандлер Кентербері
Опис: Головні герої картини - четверо маргіналів - трунар, колишній шахрай, колишній священик з суїциїдальними схильностями і стриптизерка, яких химерний збіг обставин зводить разом в святвечір. Ліотта зіграє звільнену після 25-річного висновку людину, що знайшла свою давно втрачену дочку.
Рейтинг на IMDB: 8.20 (252)
Відео: 720x304 (2.37:1), 23.976 fps, XVID MPEG-4 ~1382 kbps avg, 0.26 bit/pixel
Аудіо: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~448.00 kbps avg
Дод. інформація: прем'єра (РФ) 23 липня 2009, «Тор Film Distribution»
Композитор: Дідьє Рашу



Скріншоти
 






Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру ОКИСЬ / Powder Blue [2009, драма][DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу ОКИСЬ / Powder Blue [2009, драма][DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS