RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Агент 117: Миссия в Рио / OSS 117: Rio ne ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Агент 117: Миссия в Рио / OSS 117: Rio ne répond plus (2009) [DVDRip]

 


Назва: Агент 117: Місія в Ріо
Оригінальна назва: OSS 117: Rio ne rйpond plus
Рік виходу: 2009
Жанр: Комедія
Режисер: Мішель Азан

Про фільм:на дворі 1967 рік. Десять років опісля від своєї першої пригоди в Каїрі, шпигун Юбер Боніссер де ля Бат, або ж просто Агент 117, посланий начальством в Ріо де Жанейро щоб знайти мікрофільм, що зберігався раніше у однієї нацистської високопоставленої особи. Але наш агент абсолютно випадково привертає увагу агентів Моссада, ізраїльської розвідувальної служби.


Випущено: Франція, Canal+ 
Тривалість: 1:36:17
Переклад: професійний двоголосий 

Файл
Кодек: XVID 
Якість:  Dvdrip
Відео: 640x272 (2.35:1), 25 fps, XVID Mpeg-4 ~889 kbps avg, 0.20 bit/pixel
Звук: 44.100 khz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~112.00 kbps avg
Розмір: 696.23 Мб

У ролях: Жан Дюжарден, Луїз Антуан, Рюдігер Фоглер, Алекс Луц, Рем Херіч, Пьер Бельмар, Кен Семюелс, Серж Азанвісиус, Лорен Капеллуто

Скріншоти:



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Агент 117: Миссия в Рио / OSS 117: Rio ne répond plus (2009) [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Агент 117: Миссия в Рио / OSS 117: Rio ne répond plus (2009) [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS