RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (2719) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews



ПРО фільм:
У дитинстві Митч і Дейв були нерозлучними друзями. Але з часом їх дороги розійшлися. Дейв став успішним юристом і зразковим сім'янином. Мітч ж залишився неодруженим і серцеїдом. Він вважає, що у нього є все, про що тільки можна мріяти: прекрасна дружина Джеймі, люблять діти і крута робота.

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (2078) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews



Сюжет фільму: Кейт - фондовий менеджер і мати двох дітей. На відміну від чоловіків, які не можуть робити дві справи одночасно, Кейт відразу може робити сто: міняти пелюшки, продавати і купувати акції, з'ясовувати стосунки з чоловіком, відбиватися від тупого боса і багато чого ще. Життя Кейт - це низка смішних, незручних і безглуздих ситуацій, в які вона постійно потрапляє в спробах втиснути дві життя в одну. Чудова комедія, після якої багато жінок замисляться про зміни у своєму житті, а чоловіки подивляться на своїх подруг по-іншому.

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (1823) | Коментарі: (0) | 11.11.16
Автор: allgamenews


ПРО фільм: продовження культової комедії "парубоцька Вечірка у Вегасі" четверо друзів Філ, Стю, Алан і Даг відправляються в екзотичний Тайланд на весілля Стю. Після божевільного похмілля у Лас-Вегасі, вони вирішують не випробовувати долю вдруге, а тому в Бангкоку планують дуже спокійне і безпечне свято. Але як звичайно, все йде зовсім не за планом... Що відбувається в Вегасі, залишається в Вегасі. Але те, що відбувається в Бангкоку - це просто справжнє божевілля!

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (1617) | Коментарі: (0) | 11.11.16
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Перед самим закриттям в банк уривається дві групи грабіжників. Відвідувачі та працівники банку виявляються між двох вогнів. Один з відвідувачів намагається примирити представників двох кримінальних груп - адже це єдиний шанс вижити для тих хто опинився в банку, а для нього шанс справити враження на дівчину-касира, у яку він закохався з першого погляду. Поступово наш герой розуміє, що схоже, все крім нього виявилися в цьому банку на момент пограбування не випадково...

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (1326) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


Опис: Зірка NBA Скотт Макнайт повинен в найкоротші терміни повернутися в гру, відновивши форму після отриманої травми. Вдавшись до допомоги фізіотерапевта Леслі Райт, що симпатизує йому фанатки баскетболу, він і не припускав, як нелегко їм буде залишитися в рамках професійних відносин...

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (1557) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Фільм оповідає про пригоди випускника коледжу Мета Франкліна, його сестри і кращого друга. Вони вже зовсім дорослі, але ніяк не можуть знайти своє місце в житті. Життя головного героя також ускладнюється тим, що він намагається добитися уваги дівчини своєї мрії, однак при знайомстві Мет набрехав їй, що працює в Голдман Сакс - найбільшому комерційному банку. Одного разу долі всіх героїв історії круто зміняться під час дикої вечірки!

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (1240) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Якось раз в один погожий день відомі Джей і Мовчун Боб як завжди підпирали спиною стіну бакалійної крамниці у Нью Джерсі, і саме там їх застало страшна звістка, що їх персони, виявляється, лежать в основі коміксів "Пыхарь і Хронік", які в Голлівуді навіть збираються екранізувати.

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (1958) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


ПРО фільм
Нік - простий рознощик піци, чия розмірене життя буквально в одну мить перевертається з ніг на голову, коли в неї з хитромудрим планом вриваються два бандита, мріють зірвати великий куш. Епатажний парочка викрадає Ніка з метою змусити його пограбувати банк.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1264) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Серіал про невеликому регіональному офісі компанії Дандер-Міффлін, що займається паперової продукцією. Кожен із співробітників має свої примхи, звички і комплекси. Колеги сваряться, миряться, жартують, і цілими днями зазнають витівки свого непутящого боса...

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1493) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Молодий лікар з Нью-Йорка, по імені Зої Харт, отримує припис на проходження лікарської практики в невеликому містечку на півдні США, населеному незвичайними і ексцентричними особистостями, і вона всіма силами намагається адаптуватися на новому місці.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com