RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Віддамся в хороші руки / Отдамся в хорошие...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Віддамся в хороші руки / Отдамся в хорошие руки [DVDRip]

 


Назва: Віддамся в хороші руки
Рік виходу: 2009
Жанр: Комедія
Режисер: Наталія Новік
У ролях: Денис Никіфоров, Рената Літвінова, Марат Башаров, Катерина Кудрінськая, Віталій Хаєв, Олексій Горбунов, Наталія Коляканова, Євгеній Коряковський, Олександр Ликов, Євгеній Сахаров

Опис: Юна синьоока красуня Маша живе з двома братами в дивному будинку на березі Чорного моря. Їх мати відправилася на пошуки кращого життя, а сімейству Солнцевих доводиться виживати самостійно. У пошуках коштів для існування, Маша і її брати потрапляють у водоверть різноманітних пригод. У низці подій мелькає багатий француз і гонитва за ним з метою заміжжя, і сімейка безбашенних сусідів на чолі з суворим татом, і парочка закоханих в Машу міліціонерів, а так само байкери, озброєне пограбування, викрадення машини і незаконний перетин кордону. Все це - далеко не повний список пригод сім'ї Солнцевих на тлі кримських пейзажів. А в кінці, як в казці, героїня знаходить свою любов.

Випущено: «Seaview company»
Тривалість: 01:47:11
Мова: Російський

Якість: Dvdrip
Відео: DIVX, 1070 Кбіт/с, 688x288
Аудіо: Mp3, 2 ch, 128 Кбіт/с
Розмір: 924.17 Мб


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Віддамся в хороші руки / Отдамся в хорошие руки [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Віддамся в хороші руки / Отдамся в хорошие руки [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS