RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» ЛОпуХИ: Епізод перший [CAMRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


ЛОпуХИ: Епізод перший [CAMRip]

 


Назва: Лопухи: Епізод перший
Оригінальна назва: Лопухи: Епізод перший
Рік виходу: 2009
Жанр: комедія
Режисер: Сарік Андреасян
У ролях: Сергій Пісаренко, Євгеній Никішин, Ендрю Нджогу, Дмитро Нагиев, Михайло Горевой, Олександр Баширов, Сергій Бурунов, Михайло Багдасаров, Надія Ручка, Михайло Поліцеймако

Про фільм: Актори Серега, Женечка і Ендрю, яким надоїло чекати, коли успіх відшукає на карті їх місто повіту, приїжджають впокорювати Москву. Виступ на корпоративі у Мафії викликає такий фурор, що Бос Мафії вмирає від сміху. Рятуючись від Мафії, Кілерів і Спецслужб, друзям доводиться вкрасти старий автомобіль. Їх чекають несподівані зустрічі і небезпечні пригоди. Адже тепер вони - не просто Лопухи, а справжня Банда Бандитів.

Випущено: Росія, Парадіз
Тривалість: 01:14:46
Переклад: Оригінал

Файл:
Формат: XVID
Якість: Camrip
Відео: 1169 kb/s, 640x288
Звук: Mp3, 128 kb/s (2 ch)
Розмір: 700 мб
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру ЛОпуХИ: Епізод перший [CAMRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу ЛОпуХИ: Епізод перший [CAMRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS