RSS
 

FreeRelease » Файли » Жахи» Клетка 2 / The Cell 2 (2009) [DVDRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Клетка 2 / The Cell 2 (2009) [DVDRip]

 


Назва: Клітка 2
Оригінальна назва: The Cell 2
Рік виходу: 2009
Жанр: жахи, фантастика, тріллер
Режисер: Тім Якофано
У ролях: Тесси Сантьяго, Крісс Бруно, Френк Уейлі, Барт Джонсон

Про фільм: Мая - перша жертва манька-убийцы Куспа, який славиться тим, що приводить свої жертви на грань смерті, а потім знов повертає їх до життя, і так багато раз підряд. Вибравшись з коми, Мая розуміє, що володіє здатністю проникати в думки вбивці. Їй належить зануритися в пучину безумства маніяка, щоб зупинити злочини.

IMDB Rating: 3.3/10 (390 votes)

Випущено: США, New Line Cinema
Тривалість: New Line Cinema
Озвучування: Любительське (одноголосе)

Файл:
Формат: AVI (XVID)
Якість: Dvdrip
Відео: 910 Кбіт/с, 624x352
Звук: 48 khz, Mp3, 2 ch ~128 kbps avg
Розмір: 698 Mb

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Клетка 2 / The Cell 2 (2009) [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Клетка 2 / The Cell 2 (2009) [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS