RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (2159) | Коментарі: (0) | 11.11.16
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Експеримент з використання енергії сонця виявляється невдалим, і що утворився гігантський магнітний торнадо починає руйнувати все на своєму шляху.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (891) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Пинхэд повертається. Двоє подорожуючих друзів Стів і Ніко знаходять у Мексиці коробку-пазл. Ніко пропонує Стівену відкрити коробку і той виявляється у владі Пинхэда. Рідні Стівена всіма силами будуть намагатися повернути його назад в світ живих. Ніко, який, виявляється, іншому тільки прикидався, насправді не так простий і має свої інтереси на Стіва, на коробку і навіть на Пинхэда.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (911) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:Сара і Кевін знайомляться на зустрічі анонімних алкоголіків. Пара починає зустрічатися, їх стосунки стають все більш близькими, однак Сара не поспішає ділитися з Кевіном подробицями свого колишнього життя. Між тим її колишній співмешканець Геррик був відомим серійним маніяком, якого вона особисто здала поліції, і яким зовсім недавно вдалося втекти з під варти.


Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (2269) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
За офіційними даними "Аполлон 17" був останньою місячної експедицією з участю людей. Чому вже 35 років ніхто не літає на Місяць? Ходили чутки, що була ще одна місія і з нею щось трапилося, але вся інформація про це була засекречена. Не було ніяких доказів, поки не з'явилися ці сенсаційні матеріали.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (3239) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Сюжет фільму: Молоді друзі Уїтні, Майк, Річі, Аманда і Уейд заблукали в лісах біля покинутого табору «Кришталеве озеро». Коли їх цікавість узяла верх, вони вирішили відвідати те місце, де колись мешкав вбивця-психопат. Тим часом Трент запрошує друзів: Джену, Верії, Чеві, Челсі, Лоуренса і Нолана в його хатину, розташовану біля озера, на уікенд, повний сексу, випивки і наркотиків. Проте їх забавний уікенд, мабуть, скоро переросте в кошмар після того, як самотній мандрівник Клей починає пошуки своєї зниклої сестри Уїтні, і молоді тінейджери незабаром виявляються віч-на-віч зі злом, заново народженим, неймовірним, і вдосконаленим, його ім'я Джейсон Вурхиз !

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1348) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис: Одного разу мужик з бабою пішли в ліс по гриби. І чи то гриби були якісні (або навпаки) або просто відірвалися на природі, але виходять вони з лісу, через 6 днів, до людей і тут їх чекає сюрприз. Бензину в країні немає, газу немає ... всім повний ахтунг. Як за 6 днів все так швидко випарувалося і куди поділося, відомо тільки автору сценарію, але ймовірно він переслідував іншу мету в сюжеті. Як поведуть себе люди, коли настане бензиновий і газова криза у світі. Кожен з нас хоч раз в житті представляв себе, що було б, якби навколо була жопа, а ти один на один з бабою.))

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1028) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
Зіткнення світів в майбутньому призведе до такої катастрофи, в якій не зацікавлена ​​жодна сторона. Два світи нарешті сіли за стіл переговорів, щоб уникнути долі, коли обидва світи чекала болісна смерть. Ціна цього - життя та існування Пітера. Він виконав своє призначення і стертий з пам'яті людей. Або не до кінця? Про це нам розповість четвертий сезон.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1197) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews



Про фільм: Ехо прокляття давніх епох ... Четверо студентів займаються історичними дослідженнями для своїх дипломних робіт. Вони відправляються в подорож на батьківщину графа Дракули, в саме серце Карпатських гір. Один з них ненавмисно вивільняє на світло кровожерлива істота,чудовисько з далекого минулого.Це зло здатне знищити безліч життів і його необхідно зупинити. Але як це зробити? Відповідь знають тільки посвячені члени таємного товариства «Драконіс», однак деякі з них вже стали на бік д'явольскіх сил і до самого кінця не ясно, хто переможе.

Сб
15
жовт.

2011 р.

Переглядів: (905) | Коментарі: (0) | 11.10.15
Автор: allgamenews



Про фільм: Коли міста і села великої країни почали руйнуватися і старіють, на них обрушилася нова напасть - епідемія вампіризму. Там, де є вампіри, є і мисливці на них. Хтось «Містер», найкрутіший крушітель кровососів, допоможе юнакові перебратися на північ, в так званий Новий Едем.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1195) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Випускник школи Чарлі Брюстер знаходиться на піку своєї кар'єри учнівської: він популярний серед однолітків і зустрічається з найчарівнішою дівчиною у всій школі. Він стає настільки крутий, що починає уникати свого колись кращого друга Еда. Неприємності для Чарлі починаються, коли по сусідству прописується Джері.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com