RSS
 

FreeRelease » Файли » Жахи» Пятница 13-е (Расширенная версия) / Friday...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Пятница 13-е (Расширенная версия) / Friday the 13th (Extended Cut)

 

Переклад: Професійний (двоголосий), субтитри: є
Формат: BDRip, MKV, H.264, AC3
Країна: США, New Line Cinema
Режисер: Маркус Ніспел
Жанр: жахи
Тривалість: 01:45:29
Рік випуску: 2009
Розмір: 4.7 GB
У ролях: Джаред Падалеки, Даніель Панабейкер, Аманда Рігетті, Тревіс Ван Вінкль, Дерек Мірс, Аарон Йоо, Арлен Еськарпета, Джуліанна Гилл і ін.

Опис: Молоді друзі Уїтні, Майк, Річи, Аманда і Уейд заблукали в лісах біля покинутого табору «Кришталеве озеро». Коли їх цікавість узяла верх, вони вирішили відвідати те місце, де колись мешкав вбивця-психопат. Тим часом Трент запрошує друзів: Джену, Брії, Чеві, Челсі, Лоуренса і Нолана в його хатину, розташовану біля озера, на увікенд, повний сексу, випивки і наркотиків. Проте їх забавний уивікенд, мабуть, скоро переросте в кошмар після того, як самотній мандрівник Клей починає пошуки своєї зниклої сестри Уїтні, і молоді тінейджери незабаром виявляються віч-на-віч із злом, заново народженим, неймовірним, і вдосконаленим, його ім'я Джейсон Вурхіз!
Рейтинг на IMDB: 6.1/10 (12,551 votes)
Відео: MPEG4 Video (H264) 1280x536 23.98fps,5291 Кбіт/сек
Аудіо 1: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~384.00 kbps avg
Аудіо 2: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~640.00 kbps avg(оригінальний) 

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Пятница 13-е (Расширенная версия) / Friday the 13th (Extended Cut) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Пятница 13-е (Расширенная версия) / Friday the 13th (Extended Cut), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS